11x Decoreren en styling met veren

Veren zijn leuke items om te gebruiken in het interieur. Het zijn echte styling items geworden in de laatste jaren. Door gebruik te maken van veren, haal je een stukje natuur in huis. Je ziet veren terugkomen op kussens, in stolpen, in vazen, als wanddecoratie, noem het maar op! Veren kan je in de gehele styling van het huis gebruiken als je zou willen.

DIY met veren

Naast de kant en klare producten die te koop zijn met veren, kan je ook zelf leuke DIY projecten maken met veren. Een leuk knutselproject voor jezelf of samen met de kinderen kan een leuke middag opleveren.

De volgende inspirerende voorbeelden van styling met veren geeft je wellicht nog wat meer inspiratie en ideëen voor wat je allemaal kunt doen met deze leuke natuurlijke versiersels.

Decoreren-met-veren-1

Bron: femina

Decoreren-met-veren-2

Bron: femina

Decoreren-met-veren-3

Bron: femina

Decoreren-met-veren-4

Bron: femina

Decoreren-met-veren-5

Bron: roomed

Decoreren-met-veren-6

Bron: eenig wonen

Decoreren-met-veren-7

Bron: the english room

Decoreren-met-veren-8

Bron: woontrendz

Decoreren-met-veren-9

Bron: one kings lane

Decoreren-met-veren-10

Bron: ministyleblog

Decoreren-met-veren-11

Bron: etsy

Zoals je ziet zijn er veel leuke ideëen te vinden voor het decoreren en stylen met veren. Interieur decoratie is er volop te vinden met een afbeelding van een veer op een grafische manier maar ook op een realistische manier. Welke soort decoratie past het beste in jouw interieur? En wat zou je eventueel zelf kunnen maken als DIY project met veren?

Leuke items met veren voor in het interieur