Een schommelstoel in het interieur: ja of nee?

De schommelstoel was vroeger vooral terug te vinden in kinderkamers maar vandaag de dag staat deze leuke variant ook in woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes in huis. Heb jij er al eentje staan of twijfel je nog? Is een schommelstoel in het interieur een must of wordt het steeds minder trendy om er eentje te hebben staan? Wat ons betreft blijft de schommelstoel! Sinds de comeback zijn we er ontzettend blij mee en vinden het een speels meubelstuk voor bij de rest van de inrichting. Ook het schommelen zelf, waar de stoel oorspronkelijk voor bedoelt is, is natuurlijk heerlijk.

Een aantal mooie voorbeelden van een schommelstoel in het interieur

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten schommelstoelen, gemaakt van allerlei materialen. Houten schommelstoelen, plastic schommelstoelen, rotan schommelstoelen en nog vele andere modellen. Een schommelstoel is ontzettend leuk om een zithoek in de woonkamer te zetten, in de slaapkamer of kinderkamer.

Bron: notapaperhouse

Bron: domino

Bron: decor8

Bron: inside out

Schommelstoelen voor in jouw interieur!

Deze modellen vinden wij de must haves onder de schommelstoelen. Dus twijfel je over welk model je zal nemen? Bekijk deze 4 dan eens. Stuk voor stuk zijn ze comfortabel, modern en heerlijk om te schommelen.

Bron: blood and champagne

Bron: apartment therapy

Bron: rose and grey

Schommelstoelen in allerlei stijlen

Deze mooie stoelen zijn natuurlijk in allerlei materialen en kleuren verkrijgbaar maar ook in diverse interieur stijlen. Van modern, klassiek, retro tot bohemian. Voor elke interieur stijl is een geschikte schommelstoel te vinden. En zo niet, dan kan het mixen van stijlen ook helemaal geen kwaad.