Een vacht in het interieur

De koude en donkere dagen komen er weer aan: tijd voor lekker veel sfeer en warmte in huis. Een warme en gemoedelijke sfeer creëer je bijvoorbeeld door met warme kleuren, zachte stoffen en sfeervolle accessoires te werken. Een sfeervol en knus accessoire is bijvoorbeeld een vacht. Een schapenvacht voor op de bank, stoel of vloer geeft het interieur een knus gevoel.

Een lekker warm vachtje!

Een schapenvacht, of een ander mooi vacht, kan op verschillende plekken in het interieur mooi passen. We zien een vachtje vaak op de vloer liggen, maar wanneer dit niet heel praktisch is, staat het ook mooi op een bank, eetkamerstoel of fauteuil.

Vacht in het interieur

Bron: @_finntage

vacht-in-het-interieur

Bron: @jellinadetmar

vacht-in-het-interieur

Bron: @jellinadetmar

Met een schapenvacht haal je comfort in huis

Het leuke van dit typische winter woon accessoire is dat je er niet alleen sfeer mee in huis haalt maar ook comfort. Want op zo’n vacht kan je ook lekker zitten of liggen. Wist je dat een schapenvacht goed is voor baby’s? Het zou de kans op astma verkleinen. Dus laat je kleintje er lekker op spelen of zelfs slapen.

vacht-in-het-interieur

Bron: @jellinadetmar

De lekkerste vachtjes voor bij jou thuis!

Op zoek naar een natuurlijk, neutraal en puur vacht? Deze blikvangers zijn een prachtige toevoeging aan het interieur!

Bron: @dinyterpstra

vacht-in-het-interieur

Bron: @veel_woongeluk

Van langharig tot kortharig: vacht in het interieur

Er zijn verschillende stijlen verkrijgbaar en ook van verschillende dieren. Een schapenvacht heeft óf langhaar of juist heel kort. Een langharig vacht straalt iets meer sfeer uit maar een kortharig vacht is juist weer praktischer.

vacht-in-het-interieur

Bron: @yvonne_kwakkel

vacht in het interieur

Bron: @yvonne_kwakkel

Vacht in het interieur

Bron: @_finntage

Kleurrijke vachten voor in huis

Liever toch een leuk kleurtje? Dat kan ook! Er zijn ook (imitatie) vachten die een mooie kleur hebben. Wij zochten er een aantal bij elkaar.

Een schapenvacht in een Scandinavisch interieur

De interieur stijl uit Scandinavië maakt veel gebruik van vachtjes. Niet alleen vanwege de uitstraling maar ook vanwege de functie. Een warm schapenvacht is onmisbaar in het koude Scandinavië in de winter.

 

Bron: @houseof_kar

Bron: @houseof_kar