Een oase in de stad: interieur inspiratie

Dit prachtige huis wordt bewoond door Eve Gunson en Matt Benetti. Zij is een haar en make-up stylist en hij werkt in de bouw. Samen hebben ze al twee huizen gerenoveerd en nu wonen ze in hun derde gerenoveerde huis. Een victoriaans huis uit 1880. Het huis had nog de authentieke gevel maar een aanbouw uit de jaren tachtig. Ze renoveerde het complete huis en maakten er een prachtige oase in de stad van.

De renovatie van de oase in de stad

Tijdens de renovatie werd het huis in twee delen verdeeld door een hal. Er werd een tweede verdieping op het huis gezet en een prachtige eenvoudige stijl aan toegevoegd. Ruwe materialen, strakke afwerkingen, neutrale kleuren en materialen zoals staal, hout en steen komen overal terug.

Binnen buiten: oase in de stad

De tuin is ontzettend klein maar voelt als een extra ruimte van het huis. Dit komt mede dankzij de openschuivende deuren en de vloer die doorloopt naar buiten. Doordat er bijna geen dorpel te bekennen is, lijkt dit door te lopen naar buiten.

Bron: adoremagazine

Tijdloos interieur

Een lichte woning met veel mooie en natuurlijke materialen. Een neutraal interieur dat bijna tijdloos te noemen is. Een tijdloos interieur kan immers jaren lang mee en je zult het niet snel beu zijn. Toch kan je ook variëren met materialen waardoor je elk jaar iets nieuws kan toevoegen aan het interieur.