Inspiratie voor een katvriendelijk interieur

We krijgen heel vaak de vraag of we eens wat meer tijd willen besteden aan een katvriendelijk interieur. Een interieur waar katten lekker hun gang kunnen gaan maar ook de bewoners. Een mooie mix voor beide! Er zijn ontzettend veel leuke ideeën voor katten interieurs dus laten we snel kijken naar een paar inspirerende voorbeelden.

8x katvriendelijk interieur

Door de kat veel ruimte te geven om te kunnen spelen moet je zelf wel wat ruimte opofferen. De volgende inspiratie beelden laten zien wat je allemaal kunt doen in huis om het de kat leuker te maken.

Bron: mechantdesign

Trapoplossingen voor de kat

Wil je iets leuks verzinnen voor de kat om naar boven te gaan? Denk dan eens na over een leuke wandoplossing naast de trap waar de kat overheen kan lopen. Dit kan tussen jouw wanddecoratie door of een geheel mooi wandmeubel voor de kat zelf.

Bron: remodelaholic

Bron: Home and Decor SG

Bron: indulgy

Bron: neatorama

Bron: etsy

Bron: homemydesign

Bron: onbekend

Maak het de kat naar zijn/haar zin!

Van trappen tot hokken: je kan het zo gek niet bedenken voor katten. Ze vinden het leuk om over smalle planken te lopen, trapje op en af en te lopen of door openingen te kruipen. Krabpalen of plekken waar ze kunnen krabben is een must maar ook een fijne slaapplek.

Kortom, een gelukkige kat is een gelukkig baasje denken wij!