Japandi stijl nachtkasjes met IKEA MAGASIN broodtrommels

Door Sarieta | | Interieur doe-het-zelf
japandi-nachtkastjes
@lifeofmelll_

Ben je op zoek naar nieuwe nachtkastjes die passen bij de moderne en minimalistische Japandi stijl? Zoek niet verder! In dit DIY-project van @lifeofmelll_ laten we je zien hoe je met slechts drie stappen prachtige nachtkastjes kunt maken van IKEA MAGASIN broodtrommels. Lees verder om te ontdekken hoe je deze unieke nachtkastjes zelf kunt creëren en een vleugje creativiteit aan je slaapkamer kunt toevoegen.

Details

Tijdsduur: 4 uur

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Kosten: € 50

Materialen

4x IKEA MAGASIN broodtrommels
Montagekit
Kitpistool
Verf
Eventueel pootjes of haakjes

@lifeofmelll_

Stap 1 - Verzamel de broodtrommels

Begin met het verzamelen van de benodigde materialen, inclusief twee IKEA MAGASIN broodtrommels per nachtkastje. Breng montagekit aan op de randen van de broodtrommels en druk ze stevig tegen elkaar. Houd ze enkele minuten vast om de kit te laten uitharden. Verwijder daarna overtollige kit met een vochtig doekje.

@lifeofmelll_

Stap 2 - Geef de nachtkastjes een kleur

Nadat de broodtrommels stevig aan elkaar zijn bevestigd, is het tijd om de nachtkastjes een kleur te geven. Kies een verf die past bij jouw slaapkamerdecor en breng deze gelijkmatig aan op de broodtrommels. Laat de verf volledig drogen voordat je doorgaat naar de volgende stap.

@lifeofmelll_

Stap 3 - Bevestiging aan de muur of voeg pootjes toe

Tip van Meliha van @lifeofmelll_: Afhankelijk van je voorkeur en de indeling van je slaapkamer, kun je ervoor kiezen om de nachtkastjes aan de muur te bevestigen of om pootjes toe te voegen voor een zwevend effect. Voor wandmontage gebruik je geschikte ophangbeugels of een ophangsysteem, verkrijgbaar bij de bouwwinkel. Als je pootjes wilt toevoegen, kun je deze los aanschaffen, bijvoorbeeld bij IKEA.