10x een roze interieur

Roze in een interieur klinkt voor de meeste niet heel aantrekkelijk. Roze is zo’n specifieke kleur die vaak geassocieerd wordt met tuttig, te opvallend of te meisjesachtig maar toch is dit niet helemaal waar. Roze is er namelijk in zoveel verschillende tinten dat je ook mooie roze kleuren kunt vinden die wél mooi, stoer en onopvallend zijn. Een roze interieur kan dus vele kanten op met bijvoorbeeld een dusty pink, een pastel roze, een bloesem roze of een oud roze.

Roze-interieur-1

Bron: house beautiful UK

Roze-interieur-2

Bron: Flickr ishandchi

Roze is een kleur die heel goed te combineren is met bijvoorbeeld materialen zoals koper, hout of metaal maar ook met kleuren zoals grijs tinten, zwart en wit of pastel tinten zoals mint.

Roze-interieur-3

Bron: Domaine Home

Roze kan stoer zijn maar ook vrouwelijk en sierlijk. Het is allemaal afhankelijk van de tint roze die gekozen wordt en de materialen die ermee gecombineerd worden.

Roze-interieur-4

Bron: Arts and Classy

Wil je graag een stoere look met roze? Dan kies je een roze interieur met vooral veel grijs, zwart en wit.

Roze-interieur-5

Bron: ShowHome

Een lievere en zachtere variant van roze wordt gecreëerd door pastel roze te kiezen en te combineren met wit, lichtgrijs en andere lichte pastel tinten.

Roze-interieur-6

Bron: Eijerkamp

Roze-interieur-7

Bron: Lovely Interior Advice

Roze-interieur-8

Bron: Sparkles and Shoes

Roze-interieur-9

Bron: Pinterest

Roze-interieur-10

Bron: DecoCrush

Zoals je ziet kun je heel veel verschillende kanten op met roze en is een roze interieur niet perse tuttig en vrouwelijk. Durf te combineren en durf ook gebruik te maken van de mooie kleuren roze in het kleurenpalet!