14x De kleur Roze in het interieur

Na groen en blauw, is de kleur roze ook een geliefde kleur voor in het interieur. Ook voor deze kleur geldt dat er ontzettend veel verschillende varianten en tinten te verkrijgen zijn. Elke roze tint heeft zijn eigen effect op het interieur. Vandaag kijken we naar verschillende interieurs die allemaal iets roze in zich hebben. Daarnaast lezen we ook over het effect van roze in een interieur en kijken we naar leuke producten in het roze.

14x De kleur roze in het interieur

roze-interieur-1

Bron: fonq

roze-interieur-2

Bron: ladify

roze-interieur-3

Bron: ladify

roze-interieur-4

Bron: vtwonen

roze-interieur-5

Bron: wonen

roze-interieur-6

Bron: roomed

roze-interieur-7

Bron: homedeco

roze-interieur-8

Bron: homease

roze-interieur-9

Bron: designmeubels

roze-interieur-10

Bron: blogspot

roze-interieur-11

Bron: fashionscene

roze-interieur-12

Bron: designenwonen

roze-interieur-13

Bron: studiopoppy

roze-interieur-14

Bron: etsy

Het effect van roze in het interieur

Wat is het effect van de kleur roze in een interieur? Elke kleur heeft zijn eigen effect op een ruimte, maar ook elke kleur tint doet dat. Er zijn zoveel verschillende roze tinten zoals: oud roze, neon roze, knalroze, zacht roze, pastel roze, licht of donker roze, klassiek roze, meisjesroze etc.

Het geeft een bijzonder accent aan een interieur. Het is namelijk een kleur die mannen en vrouwen nog steeds opdeelt. Daarom heeft roze ook iets eigen. Combineer de kleur roze bijvoorbeeld met zachte wit tinten of doe eens stoer en gek en combineer het met een blauwe of groene tint. Roze is ook de ideale kleur om met grijs tinten te combineren voor een neutrale uitstraling. Wil je echt knallen? Gebruik dan roze in combinatie met geel of oranje!

Roze is een kleur die heel fraai kan zijn in bijvoorbeeld een slaapkamer, een badkamer, een kinderkamer of een echte meisjeskamer. Ondanks dat het een vrouwelijke kleur is, kan het ook stoer zijn!

Leuke producten in de kleur roze