Pop my colour!

Het interieur: zie het als een leeg schildersdoek, je kunt er alle kanten mee op. Jouw creativiteit en wensen gaan invulling geven aan dat lege doek en maken het tot jouw persoonlijke interieur. De één is geneigd het klein te houden en vooral te werken met wit en grijs, want dat is immers veilig. De ander schiet uit z’n slof en kan niet meer stoppen met het gebruik van kleuren, niets is gek genoeg. Maar, kunnen we ook een tussenweg vinden? Een tussenweg die niet ieder huis tot een kopie maakt én wel jouw persoonlijke creativiteit en wensen behoudt? Jazeker dat kan: Pop my colour!

Colour pop 1 stylingandco - wooninspiratie

Bron: stylingandco

Bron: wooninspiratie

De basis

Een goede basis is essentieel. Zorg voor rustige tinten en materialen. Kies bewust en zorg dat alles goed met elkaar te combineren is. Waarom? Zo weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Je wilt meubels en kleuren die goed te combineren zijn, zodat je bij de volgende stap alle kanten op kunt gaan en dus niet gelimiteerd wordt. Op het moment dat deze basis staat als een huis, kun je daar verder op bouwen.

Colour POP 19 avenuelifestyle

Bron: avenuelifestyle

Colour pop 2 espacioliving - pinterest

Bron: espacioliving

Bron: pinterest

Colour pop

Het leukste aan kleur is dat het opvalt. Het brengt sfeer, het geeft een vrolijke twist, de bewoners laten zichzelf zien én kleur maakt alles mooier. Het leuke aan een neutrale basis is, dat alle kleuren er uit POPPEN. Op een witte, grijze of zwarte ondergrond komen kleuren ontzettend goed tot z’n recht. Dus wil je een huis dat opvalt? Houdt de basis rustig én leef je uit met accessoires en meubels.

Colour POP 16 davidhutton

Bron: davidhutton

Colour pop 3 fijnwonen - ippyswoondeco

Bron: fijnwonen

Bron: ippyswoondeco

Colour POP 17 decordots

Bron: decordots

Wat doet kleur?

Nu niet meer kleuren op het schildersdoek, maar kleuren in je interieur! Geel op wit springt eruit en geeft een zomerse twist aan jouw interieur. Blauw of groen op wit geven je huis een frisse look en kun je dan ook het hele jaar door gebruiken. Rood en roze op wit geven je woning een romantisch en warm gevoel. Als je wilt weten welke kleuren goed bij jouw passen, kun je kleurstalen halen bij de bouwmarkt. Plak een reeks kleuren op jouw muur en kijk waar jouw voorkeur naar uit gaat. Nu kun je met je kleur aan de slag!

Colour pop 4 onbekend - decohomeshop

Bron: onbekend

Bron: decohomeshop

Colour POP designshuffle

Bron: designshuffle en dan wil je weer iets nieuws. Het is juist leuk én een grotere uitdaging om je huis niet tot in de puntjes te stylen, zo blijft het verrassend!

Welke kleuren gebruik jij graag in huis?