Zwart, zwart en zwart: een zwart interieur

Kies jij voor een lichte of donkere basis voor het interieur? Ben jij een liefhebber van wit en licht of juist van mystiek en donker? Een zwart interieur is uniek en komt niet vaak voor. Zeker niet wanneer je kiest voor alles in het zwart. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet als je 90% van het interieur in het zwart inricht? Kijk dan mee naar de volgende voorbeelden.

Alles in het zwart: 8x zwart interieur inspiratie

Een geheel zwart interieur is niet voor iedereen weggelegd, je moet echt houden van de donkere sfeer in huis. Zo niet, dan ga je dit niet lang mooi vinden. Wees dus voorbereid wanneer je kiest voor een totaal zwart interieur.

Bron: sfgirlbybay

Bron: Kate Arends

Van zwarte wanden, zwarte kozijnen, zwarte meubels en accessoires tot zelfs zwarte gordijnen, een zwarte vloer en plafond. Het kan zo donker en zo zwart als je zelf zou willen. Door dan toch hier en daar iets lichts toe te voegen ontstaat er een krachtig contrast tussen donker en licht.

Bron: HomeDeco

Bron: Vosgesparis

Bron: Home Designing

Zwarte meubels

Bron: we are scout

Zwarte accessoires

Bron: this ivy house

Bron: atelier rue verte

Een bijzonder interieur

Zoals we al zeiden: het is niet voor iedereen weggelegd maar 1 ding is zeker: het is wel heel erg bijzonder. Je zal het niet vaak tegenkomen en je bent bijna uniek met een zwart interieur.