Luchtbevochtigers van de Action en de Lidl

Door Cynthia | | Inspiratie

Ontdek de beste luchtbevochtiger aanbiedingen, oplopend in prijs. De Action luchtbevochtiger doet het al een tijdje goed op diverse blogs. Maar wij zijn er door een trouwe lezer ook op gewezen dat we de Lidl luchtbevochtigers niet over het hoofd mogen zien. We hebben daarom de beste van beide winkels op een rij gezet.

Beste Prijs

LSC Smart Connect luchtbevochtiger

Slechts €19,95

Deze goedkope luchtbevochtiger heeft niet alleen een leuk prijsje, maar ook een prachtig design! De ledlampjes zorgen voor een rustgevend rook effect en de zwarte kleur past in ieder interieur. Voor een heerlijke geur kun je een paar druppels etherische olie toevoegen. Daarnaast heeft het een timer functie, dus je hoeft er verder niets meer voor te doen.

Bekijk ons artikel over de beste humidifiers!

Silvercrest luchtreiniger, Lidl €69,99

Multifunctioneel gebruik, ook geschikt voor mensen met allergieën

luchtreiniger-lidl-actie
Lidl

Hoewel deze Lidl luchtbevochtiger duurder is dan die van de Action, is hij ook een stuk uitgebreider. Denk aan: verschillende ventilatiestanden, een timer en een indicator die aangeeft wanneer je de filter moet verwisselen.

De Silvercrest luchtbevochtiger is de perfecte keuze als je last hebt van allergieën, zoals pollen of huisstofmijt. Hij beschikt namelijk over drie verschillende filters en kan gewoon ‘s nachts aan blijven staan, dankzij de speciale slaapstand. Deze Lidl luchtreiniger is geschikt voor ruimtes van 15 vierkante meter en je kunt hem voor van alles gebruiken, dus ook tegen vervelende geurtjes.

Philips luchtreiniger AC 1215/10, Lidl van €249,99 voor €139,-

De beste koop voor grotere ruimtes, doodt 99.9% van alle virussen en is geschikt voor de slaapkamer

grote-ruimtes-luchtbevochtiger
Lidl

Als je op zoek bent naar een luchtbevochtiger voor grotere ruimtes, zoek dan niet verder. Deze Philips luchtreiniger is namelijk geschikt voor ruimtes tot maar liefst 63 vierkante meter.

Hij werkt op basis van een nano protect HEPA filter, wat bijna alle virussen doodt en perfect is in deze ongemakkelijke tijden. De luchtkwaliteit wordt aangeduid door middel van een kleurcode, wat echt super handig is. Net zoals veel Philips apparaten beschikt hij over een aantal extra handige opties, zoals:

  • Een kinderslot, ideaal als jouw kleine graag op knopjes duwt
  • Een slaapstand, die daadwerkelijk bijzonder stil is
  • Een reinigingsstand, welke automatisch werkt en effectief vuil verwijdert
  • Een touchpanel, voor een snelle bediening
Ook leuk van de Lidl: De smart home collectie waarmee jij huis in een handomdraai slim maakt, tegen een fijn prijsje! Of wat dacht je van Lidl's heerlijke matrassen collectie?

PHILIPS Luchtreiniger AC0819/10

Een zeer stille luchtbevochtiger

Deze luchtreiniger van Philips verwijdert tot 99,9% van de virussen en aerosolen en is ook nog eens bijzonder stil. Het is een slim apparaat, dat zelfs de kleinste veranderingen in de luchtkwaliteit detecteert. Een digitaal kleurendisplay toont de luchtkwaliteit, zodat je zekerheid hebt over de luchtkwaliteit in huis. Je kunt kiezen uit drie verschillende standen: slaapstand, automatische modus, turbomodus.