Wonen in de Amadeus in Den Haag

Wonen in het bruisende centrum van Den Haag en toch genieten van de rust, ruimte en privacy. Dat is wat er gebeurd zodra je gaat wonen in de Amadeus in Den Haag. Het opvallende gebouw zal bestaan uit 76 topappartementen waarvan 36 koop- en 40 huurappartementen. In deze prachtige en ruime appartementen kun je heerlijk genieten van de rust en privacy terwijl je toch midden in het centrum van Den Haag woont. Dit heeft als voordeel dat de bereikbaarheid met openbaar maar ook met eigen vervoer uitstekend is. En je zal er ook nog eens je droom interieur kunnen plaatsen.

wonen-in-de-amadeus

Wat voor een project is de Amadeus?

De Amadeus is een markant gebouw met veel verschillende functies. Zo kunt u er natuurlijk heerlijk wonen maar er zullen nog veel meer faciliteiten toegevoegd worden aan het gebouw.

wonen-in-de-amadeus

De faciliteiten van de Amadeus in Den Haag

Behalve wonen kunt u nog veel meer in dit prachtige gebouw in Den Haag. Wat dacht u van genieten van het zonnetje in de nieuw aangelegde binnentuin die geheel aansluit op de architectuur van het gebouw. Daarnaast ligt er onder de Amadeus een grote parkeergarage die alleen toegankelijk is voor de bewoners. U heeft dus uw eigen parkeerplek midden in hartje van Den Haag. Verder kunt u ook uw hart ophalen bij diverse winkels die in de onderste drie bouwlagen geopend worden. Zo komt er bijvoorbeeld de populaire Ierse kledingketen Primark in een van de vele winkelpanden.

wonen-in-de-amadeus

De appartementen in de Amadeus in Den Haag

De prachtige raampartijen in de ruime appartementen geven een ruim en optimaal gevoel. U kijkt uit op de gezellige straten van Den Haag maar u heeft ook een weids uitzicht over de rest van de binnenstad. Vanuit sommige appartementen kunt u zelfs het strand en de zee zien liggen.

Om u een beter beeld te geven van wonen in de Amadeus is er een modelwoning ingericht in een elegante en moderne stijl. De interieur beelden van dit appartement geven een prachtige sfeer weer waarin goed te zien is dat het wonen in de Amadeus comfortabel, luxe en rustgevend zal zijn.

wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus
wonen-in-de-amadeus

Voor wie is de Amadeus geschikt om te wonen?

Het prachtige gebouw de Amadeus is voor jong en oud geschikt vanwege de verschillende mogelijkheden tot wonen. U kunt namelijk een appartement huren maar u kunt er ook een kopen. Vanwege de centrale locatie kan het een perfecte locatie zijn om te wonen voor bijvoorbeeld werknemers die elke dag met de trein naar hun werk moeten maar toch graag in Den Haag willen blijven wonen. Bewoners die in de buurt van de Amadeus werk hebben. Jonge stellen die graag op een unieke locatie in een prachtig nieuwbouw appartement willen gaan samen wonen maar ook voor gepensioneerden die niet te ver van het stadsleven verwijderd willen zijn maar toch ook die rust en privacy op prijs stellen. Kortom, de Amadeus is een gebouw waar iedereen zich thuis zal voelen.

wonen-in-de-amadeus

Wat maakt wonen in de Amadeus zo aantrekkelijk?

De Amadeus is niet voor niets een van de meest opvallende nieuwbouw projecten van het moment. Niet alleen door de architectuur en stijl van het gebouw maar natuurlijk ook door de locatie en de omgeving waar de Amadeus zich gaat bevinden.

De architectuur stijl van de Amadeus is helemaal van deze tijd. Door de strakke gevels van de onderste drie lagen wordt er een zogenoemde basis gecreerd. Een sterke basis van het gebouw waarboven zich allerlei dynamische vormen gaan bevinden. In deze dynamische vormen zullen de huur- en koopappartementen van de Amadeus gesitueerd worden.

In de naaste omgeving van de Amadeus bevinden zich gezellige winkelstraten, musea, lunchrooms, restaurants en hippe uitgaansgelegenheden. Maar ook het Haagse Bos, vele sportfaciliteiten en natuurlijk het strand van Scheveningen bevinden zich allemaal op steenworp afstand van het luxueuze gebouw.

Het aanbod van diverse winkels in uw eigen gebouw maar ook rondom de Amadeus maakt het voor mensen van jong tot oud aantrekkelijk om hier te wonen. Even snel een boodschap doen, naar de supermarkt gaan, bij vrienden langs in een kroeg of op zondag genieten van een heerlijke brunch in de stad maakt het dat deze locatie de ultieme plek is om te wonen in Den Haag.

wonen-in-de-amadeus
Amadeus 1
Amadeus 2
Amadeus 3

Een plek met geschiedenis midden in het hartje van Den Haag

Een veel gestelde vraag is waarom het gebouw de naam Amadeus heeft gekregen. De naam komt van Wolfgang Amadeus Mozart die op negenjarige leeftijd in onze hofstad arriveerde. Het was toen 1765 en hij maakte onder leiding van zijn vader en zus Maria Anna een tour langs de Europese hoven. Anna en Wolfgang werden beide ziek tijdens de reis, waardoor de familie langer in Den Haag moest blijven dan gepland was. Wolfgang en zijn zus gaven na volledig hersteld te zijn, een laatste concert ter gelegenheid van de installatie van Willem V op het Oude Hof (het paleis Noordeinde). Zij verlieten Den Haag in 1766, na een langdurig verblijf op de plek waar nu het gebouw Amadeus wordt gerealiseerd.

Heeft u interesse in wonen in de Amadeus of bent u nieuwsgierig naar de indeling van de appartementen en de opties? Kijk dan voor meer informatie op de website van de Amadeus.