verjaardagswensen-zus
Adi Goldstein

49 hartverwarmende verjaardagswensen om je zus te feliciteren

Door Denise | | Relaties

Een zus is vaak een heel bijzonder persoon in jouw leven. Met haar deel je jeugdgeheimen én alle gebeurtenissen uit je huidige bestaan. Een verjaardag is dan ook hét moment om je lieve en bijzondere zus in het zonnetje te zetten. Geef haar een speciaal gevoel met een mooie verjaardagswens. Heb je even geen inspiratie? Gebruik dan één van onze 49 verjaardagswensen die wij met veel plezier hebben bedacht!

verjaardagswens-zus
Ylanite Koppens

Van harte gefeliciteerd lieve zus! Je betekent alles voor mij. Ik wens je een fantastische verjaardag!

De meest geweldige verjaardag voor de lieve meid met wie ik een fantastische jeugd heb gedeeld.

Van harte lieve zus! Ik ben zo blij dat we zussen zijn en alles wat we meemaken met elkaar delen. Proost op nog vele mooie jaren!

Gefeliciteerd lief zusje! Sorry dat ik vroeger altijd jouw kleren ‘leende’, maar je hebt gewoon een hele goede smaak. Laten we er vandaag een geweldige dag van maken!

Niemand begrijpt me zoals jij omdat we samen opgroeiden in onze ‘gekke’ familie. Van harte gefeliciteerd, lieve zus. Op naar nog veel meer mooie jaren!

Een goede vriend feliciteren? Ontdek 150 verjaardagswensen!

Je bent de jongste zus, maar ook de meest zorgzame. Op jou kan iedereen bouwen! Vandaag is jouw dag, geniet ervan. Van harte!

Vergeet niet wie al jouw geheimen kent… Geef het grootste stuk taart aan mij, en ik zal ze niet verklappen. Grapje! Een hele fijne verjaardag gewenst, lief zusje van me!

Alweer een verjaardag, nu ben je echt oud! Laten we toch maar niet om 9 uur al naar bed gaan. Tijd voor een feestje tot in de late uurtjes. Van harte gefeliciteerd allerliefste zus!

Lieve zus, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je een geweldige dag met veel lieve mensen, taart en lekkere hapjes en drankjes.

Niemand is meer trots op wie je bent geworden en wat je allemaal hebt bereikt. Onthoud dat! Van harte gefeliciteerd lieve zus, op nog vele mooie jaren!

De beste verjaardagswensen voor de liefste, mooiste en meest zorgzame zus ter wereld. Wat ben ik trots op jou!

Je dierbare vrouw, vriendin of oma op een unieke manier feliciteren is zo gepiept met deze top 50 wensen!

Een dikke verjaardagskus voor mijn allerliefste zus! Maak er een mooie dag van met alle mensen van wie je houdt (van mij natuurlijk het allermeeste!)

Je bent niet alleen mooi, maar ook lief, behulpzaam en betrouwbaar. Een prachtig mens die het verdient om in het zonnetje te staan. Van harte gefeliciteerd zusje, laten we er samen een geweldige dag van maken!

Jij maakt mijn leven mooier en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor. You rock! Vandaag is jouw dag, maak er iets moois van. Lieve zus: van harte gefeliciteerd!

Eerlijk gezegd weet ik echt niet wat ik zonder jou zou moeten. Fijne verjaardag lief zusje, op nog vele mooie jaren!

Jij bent de absolute rockster van onze familie. Een echte levensgenieter, die tegelijkertijd veel aan anderen denkt. Blijf zoals je bent! Van harte gefeliciteerd zus!

zus-verjaardagswensen
George Dolgikh

Vroeger dacht ik er wel eens anders over, maar ik heb echt geluk met jou. Maak er een feestelijke dag van! Dikke verjaardagskus van je zus!

De beste verjaardag en drie dikke verjaardagszoenen voor het mooiste, liefste en grappigste zusje van de wereld!

Hoe fijn is het om elke dag even contact met elkaar te hebben. Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten. Lieve zus: ik wens je de allerbeste verjaardag ooit toe!

Wow, alweer een jaar erbij! Gelukkig ben je nog net zo mooi en lief als vorig jaar. Houden zo! Van harte gefeliciteerd lief zusje van me.

Lief zusje: omdat het jouw verjaardag is deel ik vandaag bij hoge uitzondering mijn frietjes met jou. Eet smakelijk en van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lief zussie! Sorry dat ik alle goede genen heb gekregen voordat jij werd geboren…

Wow, wie had gedacht dat mijn lieve kleine zusje zo cool zou worden? Je bent een prachtige en vooral lieve vrouw geworden. Ik ben trots op je. Van harte gefeliciteerd!

Sterk, zelfverzekerd, maar vooral ongelooflijk lief: dat is wat jij bent. Je kunt trots zijn op jezelf. Vandaag draait alles om jou. Geniet ervan. Van harte gefeliciteerd zus!

Ondanks dat we heel verschillend zijn, hebben we toch een hele goede band. Daar ben ik echt heel blij mee. Laten we proosten op nog vele mooie jaren. Van harte gefeliciteerd zus!

Lief zusje: ondanks dat je mij vroeger verklikte over die ene verkering op de middelbare school, hou ik toch heel veel van je. Gefeliciteerd met je verjaardag!

Laten we vandaag op tafel dansen met champagne. En morgen ook, want elke dag is een feest met jou. Van harte gefeliciteerd!

Lieve zus: ook al heb je inmiddels een paar grijze haren, jij slaat geen feestje over. En vandaag maken we er een extra mooie dag van. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Ik ben jouw allergrootste fan! Laten we proosten op de verjaardag van het liefste zusje ter wereld!

Je hebt me veel lessen en waarheden geleerd. Ik ben blij met zo’n lieve en eerlijke zus. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Allerliefste zus: ik wens je een prachtige verjaardag vol liefde en vriendschap!

Zusje: helaas kan ik er vandaag niet bij zijn. Maar je bent zeker in mijn gedachten. Laten we binnenkort proosten op jouw verjaardag!

Jij bent niet alleen mijn zus, maar ook mijn beste vriendin. Van harte gefeliciteerd en laten we er een onvergetelijke verjaardag van maken!

Ook op zoek naar een leuk cadeautje? Met een cadeaupakket zit je gegarandeerd goed!

Je kunt familie niet kiezen, maar wat ik ben blij dat je mijn zus bent. Gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een mooie dag van!

Lieve zus: ik heb veel bewondering voor jou. Jij kiest je eigen weg en dat vind ik fantastisch. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Ook al ben je ver weg, je zit altijd in mijn hart. Hopelijk zien we elkaar snel weer. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lief zusje!

Met jou is het leven één groot feest. En vandaag doen we er nog een schepje bovenop. Driemaal hoera voor de liefste zus van de wereld!

Lieve zus, ik wens jou een prachtig nieuw levensjaar vol liefde en geluk. Van harte gefeliciteerd!

Ik wens jou een prachtig nieuw levensjaar met veel liefde en geluk. Blij dat ik deel uit mag maken van jouw levensreis! Van harte gefeliciteerd en dikke zoen van je zus

Het is jouw verjaardag, dus geef ik voor deze ene keer toe dat je eigenlijk best lief bent. En wie weet volgend jaar weer. Laten we proosten op een nieuw levensjaar!

Alweer een jaar en een paar grijze haren erbij. Maar onthoud: je wordt niet ouder, je komt alleen een level hoger. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Lieve oudste zus: wat is het ontzettend leuk om samen oud te worden, terwijl jij een voorsprong hebt!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve zus. Ik had mij geen betere grote zus kunnen wensen!

Je bent mijn jongste zusje, maar inmiddels langer dan ik. Dat geeft niet: ben je toch ergens beter in! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog veel mooie jaren gewenst.

Wat ben ik blij dat jij er bent en dat we samen voor papa en mama zorgen. Maar vandaag draait het om jou. Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd aan de gekste persoon die er bestaat (naast ikzelf)!

Lief zusje, vandaag verdien jij het om in het zonnetje te staan. Laten we proosten op je verjaardag en vooral heel veel lachen! Dikke verjaardagszoen van je zus.

Zusterliefde voor altijd en eeuwig. Gelukkige verjaardag lief zusje van me!

De allerbeste verjaardagswensen voor mijn meest favoriete persoon. Dikke kus van je zus!

Je draagt misschien geen cape, maar voor mij ben je de allergrootste heldin. Vandaag sta jij in het zonnetje. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve zus!