gefeliciteerd-zus-jarig
Julia Larson via Pexels

Warme verjaardagswensen die zeggen: gefeliciteerd zus!

Binnenkort is het groot feest, want je zus is bijna jarig. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Naast het langskomen en het geven van een cadeau, wil je dit jaar iets bijzonders doen. Je wilt de verjaardagskaart voorzien van een originele verjaardagswens. Het is een goede manier om te laten merken dat je om je zus geeft. De wensen kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor op Whatsapp en dergelijke.

We hebben 50 verjaardagswensen verzameld die je kunt gebruiken. Er zit voor iedereen wel wat bij. Van lieve tot grappige boodschappen.

gefeliciteerd-zus-jarig
Cup of Couple via Pexels

Zo’n geweldige maar vooral ook lieve zus, daar heb ik geluk mee. Ik hoop dat je vandaag een geweldige dag zult hebben en dat dit jaar helemaal van jou wordt! Gefeliciteerd lieve zus!

We zijn niet alleen zussen, maar ook de beste vriendinnen. Ik geef ontzettend veel om je en zal er altijd voor je zijn! Gefeliciteerd zussie!

Eén ding is zeker: we zitten voor altijd aan elkaar vast. Maar ook al had ik de mogelijkheid om een andere zus te kiezen, koos ik nog steeds voor jou! Ik ben trots dat ik jouw zus ben.

Een fijne verjaardag! Omdat jij mijn zus bent, heb ik verder niets meer te wensen. Maak er een prachtige dag van.

Gekke zussie, vandaag drinken we er één op jou! Van harte gefeliciteerd en veel geluk en gezondheid toegewenst.

Een te gekke verjaardag gewenst voor de gekste zus op aarde! Stiekem vind ik je ook wel lief hoor. Geniet er van!

Van harte! Onthoud vandaag één ding. Je bent niet ouder geworden, je bent gewoon minder jong geworden!

Je hebt maar één verjaardag per jaar, dus maak er een groot feest van zus! Fijne verjaardag!

Lieve zus, heel eventjes ben ik een moment stil. Omdat ik jou de meest fijnste verjaardag wensen wil!

Het beste cadeau wat onze vader en moeder ons hebben gegeven, is elkaar. Gefeliciteerd en maak er een leuke dag van!

We kunnen samen lachen, huilen en we hebben zoveel plezier, dat de tijd vliegt. Je bent de beste zus en vriendin die ik wensen kan. Gefeliciteerd!

Bekijk ook felicitaties voor broers!

We hebben ieder ons eigen leven, maar zussen blijven we voor altijd!
Geluk is een kopje koffie en gezelligheid met je zus.

Ik heb een geweldige jeugd gehad, maar met jou aan me zijde was het nog bijzonderder. Zo dankbaar dat ik ben, wil ik je een hele fijne verjaardag wensen!

Vandaag is het de dag, dat mijn kleine zusje eindelijk volwassen wordt. Nu kunnen we eindelijk legaal samen gaan wijnen! Stiekem blijf je wel voor altijd mijn kleine zusje. Gefeliciteerd en maak er een schitterende dag van.

Niemand begrijpt me zo goed als jij. Je bent er altijd voor me en daar wil ik je voor bedanken. Ik hoop dat je een fantastische verjaardag zult hebben!

Een hele fijne verjaardag vandaag! Ik ga vandaag me best doen om je een keer een dag niet te vervelen.

Het verleden kun je het beste vergeten, het kan namelijk niet worden veranderd. Datzelfde geldt voor de toekomst, want het is niet mogelijk om dit te voorspellen. Ohja, vergeet ook maar meteen je cadeau, want die ben ik vergeten! Fijne verjaardag zussie!

We zien elkaar misschien niet zo heel erg vaak, maar je moet weten dat ik er altijd voor je zult zijn! Ik wens je een een fijne verjaardag.

Je bent een hele harde werker, en doet altijd je best. Dat is de reden waarom ik zeker weet dat jij enorm gelukkig en succesvol wordt! Je bent een grote inspiratie voor mij en ik hoop dat ik ook maar een klein beetje op jou kan gaan lijken. Ik wens je een mooie verjaardag toe en ik hoop dat alle wensen die je hebt, zullen gaan uitkomen.

proost-zus-gefeliciteerd
Vlada Karpovich via Pexels

Vandaag wil ik graag proosten op alle momenten die we samen hebben meegemaakt. Gefeliciteerd zus, een gelukkige verjaardag gewenst!

Vanaf vandaag ben je officieel oud. Je zult daarom dus voortaan moeten gaan liegen over je leeftijd. Gefeliciflapstaart zus!

Lieve zus, ik wens jou een hele fijne verjaardag en een spetterend feest!

He zus! Zei je nou dat je jarig bent vandaag? Dat is niet te zien hoor! Gefeliciteerd!

De taart kan worden aangesneden, want vandaag is het jouw verjaardag. Je zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben, want je bent de leukste zus die ik kan wensen!

Vrienden kun je kiezen, maar familie niet. Daarom ben ik extra trots dat ik jou als zus hebt. Als ik wel had kunnen kiezen, koos ik jou. Iedere keer weer. Ik hoop dat we nog veel leuke dingen mogen meemaken samen! Fijne verjaardag zussie!

Wat is het nut van het hele leven, als je geen zus hebt waar je mee kunt delen?

Een hele fijne verjaardag gewenst! Je bent een geweldige, leuke, lieve maar ook zorgzame zus. Dat moet haast wel in de familie zitten.

Zus, gefeliciteerd met je verjaardag! Stay calm and eat some pie!

Een geweldige verjaardag gewenst aan mijn beste zus! Iedereen droomt van zo’n zus als jou.

Zeg goedemorgen op een leuke manier met deze inspiratie!

Vandaag is mijn zus weer een jaartje ouder, maar dat moet helemaal niets uitmaken. Het is een bijzondere dag die helemaal in het teken van jou staat. Geniet ervan!

Happy birthday mijn geweldige tweelingzus! Ik ben zo blij dat ik alles met je kan delen en ook onze verjaardag!

Ik wens mijn coolste zus een fijne verjaardag toe! Elke dag dat jij in de buurt bent, maakt het zoveel mooier.

Een vroeg bericht, omdat ik graag de eerste wil zijn die je feliciteert met je verjaardag. Een goede gezondheid en veel geluk gewenst! Happy birthday!

Leuke en lieve verjaardagswensen voor moeders!

Gefeliciteerd lieve zus! Het plan was om je het mooiste cadeau ooit te geven, maar er was niet voldoende inpakpapier om mezelf in te pakken.

Vandaag wil ik je graag feliciteren met je geboortedag. Een dag die heel lang geleden heeft plaatsgevonden.

Gefeliciteerd zussie! Het is te zien dat je jarig bent. Weer wat grijzer en ook eigenwijzer! Maak er een fantastische dag van.

Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag zus! Ik hoop dat je een heel oud vrouwtje zult gaan worden! Geniet van een goed stuk staart en alle cadeaus die je krijgt.

Aan mijn zus denk ik natuurlijk iedere dag, maar op je verjaardag nog een tikkeltje meer. Geflappert!

Het is fucking awesome om een zus te hebben zoals jij! Alle geluk in de wereld, dat is wat ik jou wens! Gefeliciteerd met je verjaardag.

Je bent zowel mijn zus- als mijn beste vriendin. MIjn partner in crime. Samen met jou heb ik de leukste dingen meegemaakt. Fijne verjaardag zus!

Je bent een prachtmens, een loyale zus en een bijzondere vriendin. Je zorgt voor veel vreugde en plezier en daardoor maak je mij zo gelukkig! Ik hoop dat je de leukste verjaardag ooit hebt!

Mijn zus is net als een ster. Je twinkelt, schittert en gloeit. Je bent het beste geschenk dat ik ooit hebt gekregen! Gefeliciteerd zus!

Happy birthday lieve zus! Ik ben zo dankbaar dat we elkaars verhalen kennen, en samen deze ook hebben geschreven!

gefeliciteerd-zus-verjaardag
Maksim Chernishev via Unsplash

Het is zo fijn om te weten dat je naast mijn zus, ook mijn vriendin bent. Je bent er altijd voor me, in zowel goede- als slechte tijden. Op het moment dat ik je nodig hebt, sta je direct voor me klaar. Je bent een topper! Gefeliciteerd zus!

Wat er ook zal gaan gebeuren in de toekomst, opgeven is geen optie! Blijf altijd jezelf en jaag je dromen na! Je bent de best zus die iemand kan wensen. Ik wens jou een hele fijne verjaardag!

Gefeliciteerd waanzinnige, leuke en slimme zus! Mijn geluk kan niet op omdat jij me zus bent. Tenminste, meestal dan… Geniet van je verjaardag vandaag!

Verjaardagswensen voor je dochter!

Het is mijn taak als broer om altijd irritant te zijn! Hoe oud je ook wordt, het zal nooit minder worden. Van harte gefeliciteerd zusje!

We proosten op je verjaardag. Ik hef het glas om jou te eren! Het is vandaag een bijzondere dag en ik hoop dat je ervan zult genieten! Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met je verjaardag zus! Je hoeft vandaag geen taart te halen, want nu ben je zelf een oude taart!

Een gelukkige verjaardag gewenst voor de beste zus! Ik hoop dat het aankomende jaar het beste ooit gaat worden!