gefeliciteerd-broer-jarig
Tima Miroshnichenko via Pexels

Gefeliciteerd broer teksten die je broer een fijne verjaardag wensen

Door Cynthia | | Relaties

Wanneer je broer zijn verjaardag viert is het natuurlijk leuk om hem te verrassen met een bijzondere verjaardagswens. Zeker wanneer familie heel belangrijk voor je is. Daarnaast zorgt het er ook voor dat hij zich op zijn eigen verjaardag extra speciaal voelt. Als er geen geschikte verjaardag wens bij je opkomt, kun je gebruik maken van ons overzicht. We hebben een 50-tal berichten voor je verzameld waar je gebruik van kunt maken!

gefeliciteerd-broer-verjaardag
Captian Jayu via Unsplash

Een jaar ouder en weer wat wijzer, maar het is vooral te merken aan je haren, want die zijn een stuk grijzer. Gefeliciteerd broer!

Ondanks dat we onze verschillen hebben, ben ik blij met jou als broer. Ik ben trots op je en vandaag proosten we op jouw verjaardag! Maak er een fantastische dag van!

Van harte! Zorg dat het vandaag een prachtige dag wordt, het scheelt dat je met jouw leeftijd al heel wat ervaring hebt.

Er is weer een jaar voorbij, maar je bent en blijft de beste broer voor mij! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Lieve broer, je bent niet alleen familie, maar ook mijn beste vriend. Ik kan altijd bij je terecht als ik ergens mee zit. Dankjewel daarvoor! Gefeliciteerd!

Geluk is het hebben van een geweldige broer.

He jarige broer, wees gerust want je leeftijd is maar een getal. Jong ben je nog steeds, dus geniet vandaag vooral van je verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd en tot snel!

Broer, gefeliciteerd met je verjaardag. Wist je dat verjaardagen hartstikke gezond zijn? Hoe meer je er hebt, hoe langer je leeft!

Er is er één jarig, hoera! hoera! Dat kun je wel zien dat ben jij! Maak er een schitterende dag van, ook als je er geen zin in hebt. Doe dan maar gewoon alsof!

Gefeliciteerd broertje! Vandaag ben je dan eindelijk volwassen geworden. Dat betekent dat we samen bier kunnen gaan drinken.

Maak er een fantastische verjaardag van vandaag. Vier het samen met al je vrienden en familie en maak er een knalfeest van!

gefeliciteerd-broer-jarig
Ivan Samkov via Pexels
Bekijk ook verjaardagswensen voor haar!

Lieve broer, ik wil je bij deze feliciteren met je verjaardag. Ik hoop voor jou dat elke wens die je doet, tijdens het uitblazen van de kaarsjes op je taart, uitkomt.

Van harte! Geen zorgen, je bent niet oud geworden vandaag, maar juist in waarde toegenomen.

Vandaag is het een speciale dag, want mijn broer is jarig. Dat je mijn broer bent, is voor mij iedere dag speciaal.

Je kunt mannen vergelijken met een fles wijn. Het kan zijn dat ze zuur worden, maar over het algemeen worden ze beter als ze ouder worden. Gefeliciteerd!

Omdat je zo’n goede broer bent, wil ik je graag feliciteren met je verjaardag. Ik ben hartstikke trots op je en blij dat wij familie zijn! Happy birthday!

Gefeliciteerd met je verjaring! Succes met al die berichten op Facebook van mensen die je normaal gesproken ook nooit spreekt!

Van harte! Ik wil je even bedanken dat je ieder jaar nog steeds ouder bent als mij!

Vandaag is het jouw dag. Ik hoop dat je veel cadeaus mag ontvangen. Gefeliciteerd liefste broer van de hele wereld!

Je bent de beste broer die ik wensen kan! Bedankt dat je er altijd voor me bent. Maak er een geweldige dag van en ik hoop dat al jouw wensen mogen uitkomen!

Je bent een belangrijk onderdeel geweest van mijn jeugd, dat zal ik nooit vergeten. Ik hou van mijn lieve broer en ben dankbaar dat we vele herinneringen hebben gemaakt die we samen mogen delen. Fijne verjaardag!

Verjaardagen zijn net als bier, zodra je stopt met tellen, geniet je er veel meer van! Gefeliciteerd broeder!

Mijn broer waar ik heel veel van hou, ik wens je een fijne verjaardag en hoop dat je heel erg oud gaat worden. Gefeliciteerd en we proosten op vele andere jaren!

In het verleden was je jong en knap, nu ben je alleen nog maar knap. Gefeliciteerd!

De meest geweldige jaren van het leven, start ieder jaar opnieuw. Daarom is het belangrijk om ervan te genieten! Van harte gefeliciteerd en maak er een leuke dag van!

Happy birthday broer en drinkmaatje!

Er is er één jarig, hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat ben jij. Kijk maar eens in de spiegel. Geflappert broer!

Je voelt je vandaag misschien oud, maar onthoud dat je jonger bent dan morgen. Ik wens je nog vele gelukkige en gezonde jaren toe! Gefeliciteerd!

Vandaag is speciaal voor jou. Ook al doen we heel vaak stoer, ik wil je vertellen dat ik trots ben op mijn broer!

Het is tijd om voor de spiegel te gaan staan, de grijze haren zijn in opkomst! Zal ik ze voor je aanwijzen? Van harte gefeliciteerd met je verjaardag broer!

De natuur bedoelt met verjaardagen dat je onbeperkt taart mag eten en dat er gezopen mag worden!

Leuke en lieve verjaardagswensen voor moeders!

Het feest barst pas echt los als ik op je verjaardagsfeest ben geweest! Gefeliciteerd!

He ouwe, hoe laat begint je verjaardagsfeest vanavond? Ik wil je van harte feliciteren en je een geweldige dag wensen. Maak er wat leuks van!

Van harte gefeliciteerd! Je hebt ontzettend veel geluk met deze leeftijd, ik moet jouw getal eerst nog maar eens zien te halen.

Vanaf vandaag passen de kaarsjes niet meer op je taart, dat betekent dat je nu echt oud bent geworden! Happy birthday!

Ik dacht in eerste instantie dat ouder worden best moeilijk was, maar het blijkt dat jij het ook kan. Fijne verjaardag broer!

Broer, je begint steeds meer op mij te lijken, of je daar blij mee moet zijn weet ik niet. Gefeliciteerd!

Bij deze wil ik graag proosten op je leeftijd en dat je nog maar lang gezond en gelukkig mag blijven! We gaan het zo snel mogelijk vieren en zorgen voor een onvergetelijke avond!

Hé geweldige broer, ik wil je van harte feliciteren met je verjaardag. Ik hoop dat je een gezellige dag hebt en niet vergeet om de taart met me te delen!

Je kunt jong blijven op iedere leeftijd! Fijne verjaardag!

Een bijzondere dag, mijn broer is jarig en daarom sta ik even stil. Met een positief gevoel is jou een fijne dag wensen, wat ik wil.

Broer! Het is je verjaardag dus dat wordt zwaaien en zwieren, vanavond gaan we helemaal los om je verjaardag te vieren! Van harte!

Vandaag vieren we een geweldige, grappige maar ook leuke broer! Happy, happy birthday!

Vandaag is de dag, waarop alles mag. We zingen lang zal hij leven en gaan je een geweldig feest geven! Gefeliciteerd broer! Maak er wat van!

broer-jarig-broertje
RODNAE Productions via Pexels
Ontdek de leukste ccadeaus voor hem!

Laten we bier gaan drinken op je verjaardag, dan vergeten we snel hoe oud je bent geworden. Dat we nog maar vele jaren samen mogen genieten van de de gezelligheid!

Lieve broer, ook al is het voor jou een moeilijke dag, het is toch jouw verjaardag. Probeer er daarom zoveel mogelijk van te genieten en maak er wat bijzonders van. Dat is je gegund! Van harte gefeliciteerd!

Van iedereen dit op deze dag jarig is, vind ik jou de leukste! Gefeliciteerd broer, maak er wat van!

Hartelijk gefeliciteerd! Wat er ook gebeurd in het leven, blijf altijd in jezelf geloven en vergeet nooit dat ik er altijd voor je zal zijn.

Een fijne verjaardag gewenst voor de allerbeste broer die ik me kan wensen! Ik zie je op je verjaardag en we maken er samen een groot feest van!

Omdat je mijn broer bent, wou ik je eigenlijk iets unieks en moois cadeau doen. Het bleek alleen dat ik helaas niet in een envelop pas. Fijne verjaardag!