30 inspiratieteksten voor een jubileum

Door Sarieta | | Relaties
inspiratietekst-jubileum
Joy Memon

Waar denk jij aan bij de liefde? Misschien wel aan genegenheid en respect. Wie weet vind je deze woorden passen bij een koppel dat al jaren samen is. Maar hoe feliciteer je ze met hun jubileum? Wij hebben 30 inspirerende teksten voor een jubileum op een rijtje gezet. Laat je inspireren en vier de liefde!

liefde-tekst
Brice curry

Voor koppels

Het is heel bijzonder om jullie liefde voor elkaar te zien. Ook na al die jaren vormen jullie nog steeds een prachtig koppel. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Dat er nog veel mooie jaren mogen komen!

Jullie zijn echt voor elkaar gemaakt. Dat zie je zo! Wij wensen ons favoriete koppel een fantastisch jubileum. Geniet van deze bijzondere dag en nog vele jaren. Gefeliciteerd!

Liefde is prachtig. En jarenlange liefde is het mooiste dat er is. Heel bijzonder om te zien hoe warm en liefdevol jullie zijn. Naar elkaar, maar ook naar jullie geliefden. We wensen jullie dan ook een onvergetelijk jubileum. Op naar nog veel meer mooie jaren!

Als jullie elkaar aankijken beginnen jullie te stralen. Prachtig om te zien, ook na al die jaren. Jullie liefde is voor altijd en een voorbeeld voor velen. Geniet van jullie jubileum!

Koosnaampjes waar wij verliefd op zijn!

Jullie liefde is een voorbeeld voor iedereen. Wij vinden jullie een prachtig koppel. Jullie hebben pieken en dalen meegemaakt en hebben elkaars hand nooit losgelaten. Prachtig! We wensen jullie een heel mooi jubileum en nog vele jaren samen.

Jaren geleden sloten jullie een verbintenis voor het leven. Wij herinneren ons die prachtige dag nog goed. Ook na vele jaren schijnt de zon voor jullie nog steeds. We wensen jullie alle geluk van de wereld en een fantastisch jubileum. Geniet ervan!

Jullie laten zien dat een huwelijk liefdevol en vol respect kan zijn. Het lijkt haast wel alsof alles zonder moeite gaat. En de manier waarop jullie elkaar nog steeds in de ogen kijken is prachtig om te zien. Een voorbeeld voor iedereen. Ga zo door en geniet van jullie jubileum.

Jullie zijn een van de mooiste en meest liefdevolle stellen die wij kennen. Hoe bijzonder is het om elkaar zo aan te vullen. We wensen jullie een leven lang liefde. Gefeliciteerd met jullie bijzondere jubileum!

Geen enkel huwelijk is perfect, maar jullie komen aardig dichtbij. Respect en genegenheid lijken bij jullie centraal te staan. Om verliefd op te worden! Gefeliciteerd met jullie jubileum en nog veel mooie jaren gewenst.

Alweer een jaartje erbij. Respect! Jullie matchen als Yin en Yang. Een prachtige combinatie, waar we hopelijk nog heel wat jaren van kunnen genieten. Geniet van elkaar en dit prachtige jubileum. Gefeliciteerd!

De afgelopen jaren hebben we jullie liefde zien groeien en bloeien. Het was een voorrecht om daar getuige van te mogen zijn. Hopelijk komen er nog heel wat mooie jaren bij. Geniet van dit bijzondere jubileum. Gefeliciteerd, laten we de liefde vieren!

De jaren gaan voorbij, maar jullie liefde is en blijft ijzersterk. Blijf voor elkaar een rots in de branding en laat elkaars handen nooit los. Samen sta je sterker, echt waar. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum en heel veel liefs!

Wanneer ik aan ‘onvoorwaardelijke liefde’ denk, dan verschijnen jullie in beeld. Jullie zijn het mooiste en sterkste koppel dat ik ken. En jullie verdienen dan ook een prachtig jubileum. Tijd voor een feestje om nooit te vergeten. Van harte gefeliciteerd!

Jullie liefde is een inspiratie voor velen. Ook voor mij, want ik hoop ooit dezelfde liefdevolle band mee te maken. Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere dag. Geniet van deze bijzondere dag. Met elkaar en met jullie geliefden!

Trouwdag

Vandaag is jullie trouwdag. Elk jaar een dag waarop we de liefde vieren. En die is na al die jaren nog steeds ijzersterk. Heel inspirerend om te zien. Van harte gefeliciteerd en geniet ervan samen!

Al heel wat jaartjes getrouwd, wat prachtig! Ik kan me jullie trouwdag nog goed herinneren. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Maak er een bijzondere dag van samen.

Wat een prachtig stel zijn jullie. En hoe bijzonder is het om jullie al zolang te kennen. Het is prachtig om te zien hoe jullie na al die jaren nog steeds stralen. Laten we proosten op jullie trouwdag en nog vele liefdevolle jaren gewenst!

Wow, al heel wat jaren gelukkig getrouwd. Ik heb ontzettend veel bewondering voor jullie als stel. Jullie hebben mooie en minder mooie momenten met elkaar gedeeld en zijn er altijd sterker uitgekomen. Van harte gefeliciteerd en dat er nog veel liefdevolle jaren mogen komen.

Pieken en dalen, tranen en een lach: jullie vormen een prachtig koppel. En al zolang getrouwd. Indrukwekkend. Op jullie trouwdag proosten we op jullie liefde. En dat er nog heel wat jaren bij mogen komen. Cheers en van harte!

Twee prachtige mensen vormen een geweldig stel. Over wie we het hebben? Jullie natuurlijk! Het is een voorrecht om jullie te kennen. Wat een liefde! Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Proost!

Cadeau ideeën voor een bruiloft!
trouwdag-tekst
Sandy Millar

Echtgenoot/echtgenote

Vanaf het moment dat ik je zag was ik meteen hoteldebotel. Een beter woord is er niet voor te verzinnen. En dat gevoel heb ik na al die jaren nog steeds. Van harte met ons jubileum, lieve schat. Ik hou van je!

Lieve schat, al jaren maak je mij de gelukkigste man/vrouw op aarde. Je bent nog steeds net zo mooi als jaren geleden. Misschien met een paar grijze haren erbij, maar dat maakt niet uit ;) Van harte gefeliciteerd met ons jubileum, lieve schat. Op naar nog vele jaren samen!


Lieverd, jij bent mijn rots in de branding. Bedankt dat je het na al die jaren nog steeds met mij weet uit te houden. Wij rocken het samen. Van harte!

Jouw glimlach maakt mij nog steeds dolgelukkig, mijn lieve schat. Je hebt er wat grijze haren bij, maar jouw gezicht is en blijft het mooiste ter wereld. Ik kan niet wachten om samen oud te worden. Hou van jou!

Jouw mooie lach maakt elke plek mooier. Het maakt mij niet uit of we in een groot huis wonen of in een hutje op de hei: als we maar samen zijn. Hopelijk worden we samen grijs en oud. We zijn al lekker op weg ;) Van harte gefeliciteerd lieverd!

Jij bent mijn grote liefde en het zonnetje in huis. En al jaren de man/vrouw naast wie ik elke ochtend blij en gelukkig wakker word. Vandaag is het jubileum van onze trouwdag. Laten we de liefde vieren en wat leuks gaan doen. Ik hou van je, voor altijd!

65 leuke date ideeën om samen met je partner te doen!

We hebben samen hoogte- en dieptepunten meegemaakt en hebben nog steeds een ijzersterke band. Ik had tijdens onze eerste date nooit kunnen bedenken hoe sterk onze liefde zou worden. Jij bent mijn grote liefde en ons jubileum vier ik dan ook graag. Van harte lieve schat!

Jij maakt me een beter mens. Je bent een geweldige partner met wie ik lief en leed deel. Al jaren, en hopelijk komen er daar nog vele bij. Van harte gefeliciteerd met ons jubileum, lieverd. Laten we het vieren met een lekker hapje en drankje!


Lieverd, je kunt je niet eens voorstellen hoeveel beter jij mijn leven maakt. Eigenlijk kom ik woorden tekort. Vanaf het moment dat ik jou zag was ik verkocht. En dat ben ik nog steeds. Van harte met ons jubileum en dat we samen grijs en oud mogen worden!

Lieve schat, van harte op ons! We zijn weer een jaartje verder. Een beetje grijzer en wat meer rimpels, maar nog steeds blij en gelukkig. Laten we vandaag de liefde vieren. Gefeliciteerd met ons jubileum en ik hou van je, onvoorstelbaar veel!