De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De Eames stoel

Het is en blijft een klassieker: de Eames stoel. In welke variant dan ook! De DSW, de DSR of de schommelstoel. Het zijn allemaal tijdloze stoelen die een interieur echt verrijken. Een toevoeging aan een modern interieur en een must have voor interieur liefhebbers. We zien de Eames stoel terugkomen in keukens, eetkamers, woonkamers, werkkamers, slaapkamers en zelfs kinderkamers. Kijk mee, de volgende zeven interieurs zijn inspirerend, modern, sfeervol en gevuld met een aantal Eames stoelen.

7x de Eames stoel in het interieur

Naast het mooie tijdloze uiterlijk van de stoel, is het ook een ideale stoel om te combineren vanwege de diverse kleuren die verkrijgbaar zijn. Het is leuk om allemaal dezelfde kleur stoelen te nemen of juist allerlei verschillende kleuren stoelen. Kijk eens mee naar de volgende zeven voorbeelden die zullen laten zien hoe je de Eames stoel gebruikt in het interieur.

Bron: Gravity Home

Bron: freshome
Bron: florhalmist
Bron: instagram
Bron: homedecorinfo
Bron: onekindesign
Bron: Schöner Wohnen

De Eames stoel & aankleding

Kleedt deze mooie en tijdloze stoel ook aan om meer sfeer in het interieur te brengen. Dit doe je bijvoorbeeld met een lekker vachtje, een zitkussen of een plaid voor over de stoel.

De stoelen staan mooi op een houten vloer (met of zonder houten onderstel) maar ook op een vloerkleed. Daarnast is de stoel zo eenvoudig en minimalistisch dat je er alle kanten mee op kan gaan.

Daarom past deze stoel ook in elk interieur en in iedere stijl. Wees dus niet gevreesd dat deze tijdloze stoel niet in jouw interieur zou passen!

Eerder door jou bekeken producten

WMF Gourmet Kruidentuin
64,95 WMF Gourmet Kruidentuin WMF Bekijk Shop
Tefal GC461B Super Grill XL Contactgrill
127,99 Tefal GC461B Super Grill XL Contactgrill Tefal Bekijk Shop
HEMA Opbergmand 40 X Ø 30 Cm (aqua)
9,- HEMA Opbergmand 40 X Ø 30 Cm (aqua) HEMA Bekijk Shop
Luceplan Hope Plafondlamp Large
2456,- Luceplan Hope Plafondlamp Large Luceplan Bekijk Shop
Polygon kast, walnoot
399,- Polygon kast, walnoot MADE.COM Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?