De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Zeegras accessoires: niet meer weg te denken uit het interieur

Het materiaal zeegras is ontzettend populair voor het maken van tassen en manden. Deze zeegras accessoires zijn perfect geschikt als opbergers waarin je van alles en nog wat kwijt kan. Zeegras manden, zeegras tassen of zeegras schalen. Allemaal mooie interieur accessoires die het interieur een natuurlijke uitstraling geven. Je kan nooit genoeg manden en tassen hebben.

Zeegras accessoires in het interieur

De volgende voorbeelden laten zien hoe je zeegras accessoires in het interieur verwerkt. Van manden, vloerkleden tot lampen kappen. Allerlei mooie accessoires die zorgen voor een natuurlijke sfeer in het interieur.

Bron: interior for life
Bron: happy grey lucky
Bron: instagram
Bron: a house in the hills

Zeegras accessoires shop ze hier!

Er zijn heel veel leuke accessoires te vinden voor in elke ruimte in huis. In de manden kan bijvoorbeeld speelgoed opgeruimd worden, boeken, tijdschriften of leuk als planten pot. We hebben zelfs gezien dat zeegras manden gebruikt worden om flessen drank in te zetten, handdoeken op te bergen of als prullenmandje. Niet heel gek dus dat ze zo populair zijn. Je koopt ze van heel goedkoop tot wat prijziger. Allemaal afhankelijk van de kwaliteit.

[products ids=”30150,33851,34032″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?