Makeover Test Instituut Product Reviews

Wij testen zodat jij weet wat je moet kopen

Het is lastig om te bepalen welk product je moet kopen als je urenlang door anonieme ervaringen en gesponsorde reviews moet scrollen. Uiteindelijk wil je vooral weten wat het beste product is. Of dat nu een kleine slaapbank, grote modulaire bank of goedkope wasmachine is. Laat dat precies zijn waar we je bij het Makeover Test Instituut bij helpen.

Op basis van duizenden ervaringen van echte klanten en onze testers is ons doel om ieder product dat in het interieur of huishouden voorkomt grondig te onderzoeken. Dit doen we omdat we ervoor willen zorgen dat consumenten gedegen keuzes kunnen maken in de aanschaf van een product. Daarnaast gaan veel van de producten die we aanbieden langer mee dan inferieure producten.

Over de Makeover-badge

Mogelijk ben je de Makeover-badge al meerdere keren tegengekomen zonder dat je het door had. De Makeover-badge mag alleen door fabrikanten van door ons als best geteste producten gevoerd worden. Dat wil dus ook zeggen dat als een ander product op een later moment als best wordt getest, de Makeover-badge naar de nieuwe lijstaanvoerder verschuift. Een soort wisselbeker dus.

We trachten om jaarlijks onze testen te herzien. In de praktijk blijkt dit lang niet altijd mogelijk te zijn door de omvang van het aantal producten dat op Makeover.nl beschreven is. Mocht je een merk tegenkomen dat onrechtmatig de Makeover-badge voert, help je ons door dit via ons contactformulier door te geven.