Bohemian woonstijl

Sfeervol, werelds en natuurlijk.

Bohemian living, je bent een groot liefhebber of je moet er niet aan denken. Waarschijnlijk ben jij het eerste, want deze pagina zich boordevol Bohemian design wooninspiratie. Van meubels tot unieke Bohemische design accessoires.

Haal de vakantie in huis met Bohemian design!

Eigenlijk is het helemaal niet verrassend dat de meeste liefhebber van Bohemian design ‘verslaafd’ aan vakantie zijn. Van backpackers tot echte avonturiers, met een Bohemian interieur haal je het design in iedere kamer waar je tijdens je vakantie zo van bent gaan houden.
Binnen een Bohemian interieur is bijzonder veel toegestaan. Invloeden uit diverse stijlen en culturen kunnen moeiteloos gecombineerd worden om tot een consistent interieur te leiden. Zo is het niet vreemd om verschillende kleuren en patronen met elkaar te combineren. Zolang de uitstraling puur ‘Bohemian’ is, zullen de Bohemische goden tevreden zijn.

Er zijn ontzettend veel leuke Bohemian meubels!

De leukste materialen passend bij een Bohemian interieur geven goed weer tot waar de inspiratie kan en mag gaan. Riet, textiel en koper zijn drie goede voorbeelden hiervan. Veel van onze Bohemian inspiratie richt zich op meubels waar deze materialen minstens een rol spelen. Spiegels, wandkastjes maar ook kussens en kleden. Bohemian living kent een ruime collectie producten waar jij gelukkig van gaat worden.

Alle producten voor in je bohemian woonruimte

Bohemian inspiratie

plantenhanger-set-drie

Plantenhanger Inspiratie voor Muur en Plafond

Een plantenhanger is een originele manier om wat groen toe te voegen aan je huis. Je kunt de planten op een speelse manier ophangen. Een plantenhan...

rotan-meubelen

Rotan Meubels en Inspiratie voor nu en later

Rotan is op dit moment een van de meest geliefde materialen. Van een stoel tot een fauteuil of lamp: rotan maakt ieder meubel leuker. Daarnaast voe...

Een eyecatcher voor in huis: de Rotan Hanglamp

Verlichting is enorm belangrijk in huis. Het zorgt ervoor dat je wat kan zien, maar daarnaast kan het ook voor enorm veel sfeer zorgen. Het kiezen ...

Inspiratie dat geen einde kent

Een Bohemische woning zal nooit klaar zijn. Doordat dit type inrichting drukker mag zijn dan bijvoorbeeld Deens of Scandinavisch design, zal je accessoires kunnen blijven toevoegen. En dat zal velen van jullie designliefhebbers aanspreken, want onze Bohemian inspiratie kent daardoor (bijna) geen grenzen.

Meubels waar enige speelsheid te bekennen is, zijn naar onze mening de leukste voordelen van de Bohemische inrichting. Denk dan eens aan een hangstoel van riet of een bijzettafeltje van rotan. Grotere meubels, zoals banken en loungestoelen, kunnen eenvoudig Bohemian worden ‘gemaakt’. Hiervoor is vaak geen nieuwe bank voor nodig, want het zijn bij Bohemian juist de accessoires die de stijl volledig tot recht laten komen.

Grote kleden binnen deze stijl met bijvoorbeeld een Aztec of Maya patroon kunnen in een klap een bank of stoel ‘Bohemian maken’. En hoe niet-Bohemisch het originele meubel ook is, een goed accessoire laat deze stijl compleet naar de voorgrond komen.