Keukenmachine van Action kost nog geen €60

Door Cynthia | | Inspiratie

Als je graag in de keuken staat, mag een keukenmachine niet ontbreken. Of je nu liever prachtig gedecoreerde cupcakes bakt of liever pizza’s om je vingers bij af te likken. Het nadeel van deze handige apparaten is echter dat ze ontzettend duur zijn. Dus je kunt je wel voorstellen dat ik een vreugdesprongetje deed, toen ik zag dat Action een keukenmachine verkoopt voor €59,95!

Je kunt ook nog eens kiezen uit twee kleuren: zwart of rood.

Uiteraard moest ik deze keukenmachine zelf uitproberen en ik kan je vertellen dat het een super apparaat is. De kom is van roestvrij staal (dus geen goedkoop plastic dat gaat krassen) en is voorzien van een spat/stofdeksel. Ook wel handig, als je liever niet wil dat je hele keuken onder de spetters deeg komt te zitten.

De keukenmachine is van het merk Magnani, een Italiaans merk net zoals deze Action slowcooker. Dit merk staat bekend om het leveren van kwaliteit voor een lage prijs. Houd er wel rekening mee dat de machine wat geluid maakt. De keukenmachine beschikt over een kantel bediening en 6 verschillende snelheden. Je kunt de mixer volledig automatisch zijn gang laten gaan en hij slaat automatisch af na 10 minuten ter beveiliging. Deze keukenmachine is licht van gewicht en weegt slechts 4.3 kilo. Iets wat ik persoonlijk erg fijn vind, want je kunt hem na gebruik gewoon in je keukenkastje zetten. Zeker als je een klein aanrecht hebt, is dat erg handig.

Ook handig: Je kunt de keukenmachine ook opbergen in een van de opbergboxen van Action!

keukenmachine-action-keuken
Action
Meer tips voor een kleine keuken? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Het apparaat schoonmaken is eenvoudig, maar houd er wel rekening mee dat je dit met de hand moet doen want de onderdelen mogen niet in de vaatwasser. De kom en de spatdeksel spoel je het beste af met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Laat de onderdelen daarna uitlekken of droog ze af met een theedoek. Weken in een sopje wordt afgeraden, omdat dit o.a. de levensduur verkort.

Deze Action keukenmachine beschikt over 1000 watt. Om je een idee te geven: zwaar deeg heeft minimaal 800 watt nodig. De Action keukenmachine is dus zeker sterk genoeg voor al jouw creaties. Hij is voorzien van 3 verschillende hulpmiddelen: een deeghaak, een mixer en een garde.

Als je jouw keukenmachine online besteld, heb je hem binnen 2 tot 4 werkdagen in huis voor maar €5,95 aan bezorgkosten. Als je besluit om nog een aantal andere dingen te bestellen, blijven deze overigens ongewijzigd (behalve als je hele zware dingen besteld).

Tijdens en na het koken een frisse geur in huis? Bekijk dan ook eens deze diffuser van de Action!