Action heeft een diffuser van minder dan €20

Kom helemaal tot rust met de aroma diffuser van Action, inclusief de prijs. Deze diffuser kost namelijk nog geen 20 euro en werkt tevens als een bevochtiger. Tijd om te kijken of deze Action aanbieding wel of niet te mooi is om waar te zijn.

Het design

Het eerste dat opvalt bij deze diffuser is het ontwerp. De diffuser is gemaakt van geribbeld materiaal, wat zowel een landelijke als moderne uitstraling heeft. Er is duidelijk nagedacht over de vorm, waardoor deze diffuser niet misstaat naast andere decoratieve accessoires zoals kaarsen of vazen. De lichtgrijze kleur is erg neutraal en past daardoor eigenlijk in vrijwel iedere ruimte. Zo kun je de diffuser ook eens in een andere ruimte zetten.

Tip: voor een nog rustgevendere sfeer kun je er een bijpassende plant, in een goedkope bloempot van de Action bijzetten!

De werking

Deze aroma diffuser is een twee-in-een apparaat, want het is tevens een luchtbevochtiger. Erg fijn nu de winter eraan komt. De diffuser van de Action werkt op een usb aansluiting, die overigens wordt meegeleverd. Daarnaast is hij voorzien van led licht en zorgt daardoor voor een gezellig sfeertje.

De diffuser werkt eenvoudig en je kunt hem ook enkel als luchtbevochtiger gebruiken. Doe in
het onderste deel van de diffuser wat water en voeg wat geurolie toe. Je kunt gewoon water uit de kraan gebruiken en voor de olie kun je het beste kiezen voor pure etherische olie, want dit is het beste voor je gezondheid. Je kunt volledig je gang gaan en de geuren kiezen die jij het lekkerste vindt ruiken. Liever geen geur, voeg dan alleen water toe om enkel de luchtvochtigheid in huis te verbeteren.

aroma-diffuser-action
Action
Dankzij het mooie design misstaat deze musthave ook niet op tafel. Zeker als je er een bijpassend tafelkleed van de action bij haalt, in dit artikel bekijken we de mooiste opties!

Reviews

Er zijn nog niet veel reviews te vinden over deze diffuser, maar wel over andere modellen van de Action. Hierover zijn de meeste mensen erg te spreken, met als enige punt van aandacht dat hij minder hard geuren verspreidt dan diffusers van andere winkels. Iets dat ook een voordeel is, als je houdt van een subtiele geur in huis. De diffusers van de Action werken over het algemeen erg snel, waardoor je huis in een mum van tijd heerlijk ruikt.

De prijs

Over de prijs kan ik eigenlijk maar één ding zeggen, en dat is dat het een super goede deal is. Voor nog geen twee tientjes krijg je niet alleen een diffuser maar ook een bevochtiger. Action verkoopt trouwens ook nog een ander model in het goud, welke eveneens een luchtbevochtigende functie heeft.

Wist je dat we ook een artikel hebben over de beste luchtbevochtigers? Ontdek ze hier! Of neem een kijkje naar ons artikel over humidifiers.