Deze Action tafelkleden heb je harder nodig dan je denkt

Door Cynthia | | Inspiratie
tafelkleed-inspiratie
Katrina Justovica via Pexels

Wist jij al dat ze in de Action online shop tafelkleden verkopen? En ze hebben zulke kleine prijsjes, dat je ze gewoon niet kunt laten liggen. Zelf word ik ontzettend blij van een mooie gedekte tafel. Denk aan het gebruiken van een mooi servies, toffe kaarsjes en andere accessoires ter decoratie.

Een trendy en kwalitatief tafelkleed mag dan natuurlijk niet ontbreken. Action heeft zelfs een tafelkleed speciaal voor de feestdagen, waardoor het kerstdiner of de oudejaarsavond nog gezelliger wordt. Hieronder mijn favoriete Action tafelkleden op een rij:

Action tafelkleed XL - €11,95

Dit tafelkleed is lekker groot en heeft een afmeting van maar liefst 150 x 300 cm. Echt een XL tafelkleed dus. De neutrale kleuren (je hebt de keuze uit: crème, lichtgrijs of donkergrijs) passen echt overal bij, waardoor je het kleed lekker vaak kunt gebruiken.

tafekleed-action-webshop
Action
Tafelkleed hergebruiken? Tuurlijk! Berg het gemakkelijk op in een van deze Action opbergboxen.

Velvet tafelkleed Action - €9,95

Dit tafelkleed kost nog geen tientje en is een ware eye-catcher. Perfect dus voor de feestdagen, denk aan een uitgebreid kerstdiner of voor oudejaarsavond met een schaal oliebollen. Je hebt de keuze uit gebroken wit met goud en zwart met zilver. Als je licht servies hebt, ga dan voor de donkere variant om een contrast te creëren. Het tafelkleed is 145 x 250 cm en mag gewoon in de wasmachine, lekker makkelijk!

kerst-tafelkleed-goud
Action

Action tafelkleed Kerstmis - €10,95

Dit luxe tafelkleed is voorzien van glitterdraad, waardoor je meteen in de feeststemming komt. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, inclusief een sprankelend rode variant voor het kerstontbijt of -diner. Welk tafelkleed kies jij voor Kerstmis?

kerst-tafelkleed-luxe
Action
Benieuwd hoe je je tafel nog meer kunt op leuken met de mooiste tafeldecoratie? Wij hebben de mooiste inspiratie verzameld!

Tafelkleed Chambray, ook in roze of blauw - €8,95

Houd jij wel van een kleurtje, kijk dan niet verder. Dit tafelkleed is namelijk zowel in neutrale kleuren, als roze en blauw verkrijgbaar. Het subtiele streep patroon zorgt ervoor dat je tafel langer lijkt. Owja, voor €8,95 draag je ook nog eens je steentje bij aan een betere wereld, want dit tafelkleed bestaat voor 80% uit BCI katoen (Better Cotton Initiative).

tafelkleed-dinner-accessoires
Action
Leuk voor op tafel: planten en bloemen in de mooiste, goedkope bloempotten van de Action!

Vinyl tafelkleed - €4,95

Ondanks dat de vorige tafelkleden absoluut niet duur zijn, kan het nog goedkoper. Dit tafelkleed van vinyl kost namelijk nog geen 5 euro en is beschikbaar in zowel klassieke als moderne designs. Het materiaal is vuilafstotend, erg handig als je jonge kinderen hebt.

tafelkleed-vinyl-action
Action
Ben jij gek op het geven van leuke diners? Dan mag deze goedkope keukenmachine niet ontbreken in jouw keuken!