Deze wasrekken van de Action mag je niet missen

Door Cynthia | | Inspiratie

Heb jij al kennis gemaakt met de wasrekken in de online shop van de Action? Ze hebben namelijk meerdere modellen voor erg aantrekkelijke prijsjes. Wist je dat de Action zelfs een elektrisch droogrek heeft? Helaas is deze op het moment van schrijven niet beschikbaar, maar gelukkig hebben ze wel drie andere modellen om uit te kiezen. Hieronder heb ik ze op een rijtje gezet, vanaf de goedkoopste:

Hangend droogrek voor €3,95

Dit droogrek is erg compact en hang je gewoon aan de deur of in het trapgat. Erg handig als je kleinere dingen wil ophangen en een groter wasrek alleen maar in de weg staat. Het fijne van dit wasrek is dat je hem zowel in- als uitgeklapt kunt gebruiken. Uitgeklapt heeft hij best veel ruimte en is hij toch nog 58 cm lang. De 6 meter op de verpakking verwijst naar de hoeveelheid waslijn, een grappig detail.

klein-droogrek-hangend
Action
Tip! Als je een aroma diffuser bij je opgehangen was zet, blijf het heerlijk ruiken! Wij raden deze diffuser van de Action aan.

Droogrek voor €9,95

Voor 6 euro meer koop je bij de Action een volledig droogrek, met een afmeting van 55 x 129 cm. Dit droogrek heeft een totale drooglengte van 18 meter en is voldoende voor het ophangen van een gemiddelde was. Het model is voorzien van anti slip poten en heeft twee uitklapbare vleugels. Dankzij het lichte gewicht is het droogrek makkelijk te verplaatsen, zowel in- als uitgeklapt.

groot-droogrek-opklapbaar
Action

3-Laags droogrek voor €17,95

Dit is het duurste droogrek van de Action, maar nog steeds een erg goede deal. Normaal gesproken betaal je voor een droogtoren tussen de 40 en 70 euro. Dit droogrek van de Action bestaat uit 3 lagen en is in te klappen. Hij beschikt ook over de grootste drooglengte, namelijk 30 meter.

Houd er wel rekening mee dat als je lange kledingstukken ophangt, je niet alle lagen tegelijkertijd kunt gebruiken. Een handig detail is dat deze droogtoren wieltjes heeft en je verrijdt hem dus makkelijk naar een andere plek, zoals in het zonnetje. De totale afmetingen van dit droogrek zijn: 70 x 65 x 136 cm.

groot-droogrek-gezin
Action
Dit droogrek is wellicht niet heel geschikt voor deze leuke en goedkope tafelkleden van de Action, maar wij raden aan om toch even een kijkje te nemen in het artikel!