dish-daddy
Scrub Daddy

Laat je servies stralen met de Dish Daddy afwasborstel

Stel je voor dat je een afwasborstel hebt die niet alleen populair is, maar ook net zo betrouwbaar is als de beroemde Scrub Daddy spons. Maak kennis met de Dish Daddy afwasborstel, de nieuwste must-have in de wereld van schoonmaken! In dit artikel ontdek je waarom je een Dish Daddy nodig hebt, hoe je deze veelzijdige borstel kunt gebruiken om je servies te laten stralen en nog veel meer. Benieuwd naar alle voordelen? Lees verder en laat je inspireren!

dish-daddy-spons
Scrub Daddy

Wat is een Dish Daddy? Voordelen & meer!

De Dish Daddy afwasborstel maakt afwassen makkelijker en leuker. Voorzien van een handige opbergplek in de steel, om jouw favoriete afwasmiddel altijd bij de hand te hebben. Druk op het handvat om het reinigingsmiddel vrij te laten komen en verwijder eenvoudig de hardnekkigste etensresten met de ingebouwde Scrub Daddy spons, gemaakt van Flex Texture-materiaal, dat zich aanpast aan warm en koud water. Bovendien kun je met een handige klittenband het sponsje eenvoudig vervangen, zonder plastic afval. Ideaal voor iedereen die van gemak houdt en prettig wil afwassen.

In meerdere kleuren verkrijgbaar

De Dish Daddy afwasborstel is verkrijgbaar in twee vrolijke kleuren, waardoor afwassen een stuk leuker wordt dan met gewone sponzen. Dankzij de felle kleuren en het vrolijke gezicht op de borstel, is Dish Daddy niet alleen handig, maar ook geschikt voor iedereen die van een beetje plezier houdt tijdens het schoonmaken. Daarnaast maakt de kleurkeuze het ook gemakkelijk om de Dish Daddy in huis te matchen met je persoonlijke stijl!

Gemakkelijk navulbaar

Wat de Dish Daddy afwasborstel nog handiger maakt, is dat deze gemakkelijk navulbaar is. Zo kun je eenvoudig een navulverpakking aanschaffen met maar liefst twee nieuwe sponsjes. Dit maakt Dish Daddy een duurzamere keuze, want je kunt de afwasborstel langer gebruiken dan andere borstels. Een slimme oplossing, waardoor je moeiteloos kunt genieten van een schone vaat!

dish-daddy
Scrub Daddy
Ook leuk: 6 redenen waarom je een Scrub Daddy spons nodig hebt!

In deze winkels scoor je een Dish Daddy

De Dish Daddy is verkrijgbaar in verschillende winkels, wat het gemakkelijk maakt om er een te scoren. Zo vind je een Dish Daddy in de volgende winkels:

  • Bij Wibra, een betaalbare winkel met diverse huishoudelijke artikelen, kun je de Dish Daddy vinden voor slechts €9,99.
  • Normal, de Deense keten, biedt ook deze handige afwasborstel aan voor €12,49.
  • Blokker, een bekende huishoudwinkel, heeft de Dish Daddy in het assortiment voor €9,99.

Kies de winkel die het beste bij je past en test de Dish Daddy zelf uit ;)

Ook online verkrijgbaar

De Dish Daddy is ook online verkrijgbaar, waardoor je het gemakkelijk vanuit huis kunt bestellen. Hier zijn enkele webshops waar je deze handige afwasborstel kunt vinden:

  • Amazon: Een grote online webshop met diverse aanbiedingen. De Dish Daddy is hier beschikbaar vanaf €12,49.
  • Bol.com: Een populaire Nederlandse webshop met een breed assortiment. De Dish Daddy is te koop vanaf €9,99.
  • Pinkstuff.nl: Een online winkel met een focus op huishoudelijke producten en gadgets. Hier kun je de Dish Daddy bestellen voor €12,50.
  • 123schoon.nl: Een webshop gespecialiseerd in schoonmaakartikelen. De Dish Daddy is beschikbaar voor €9,95.