Jaren 30 make over: binnenkijker!

Door Tessa de Leeuw | | Binnenkijkers

Sommige mensen durven de grote projecten echt aan te pakken en sommige kopen liever een afgewerkt huis waarin ze niks meer hoeven te doen. Hoe dan ook, beide type woningen zijn interessant om binnen te kijken. In een interieur zien we namelijk pas echt de smaak maar ook het karakter van de bewoners. Hoe richten mensen hun huis in? Welke meubels gebruiken ze? Waar kopen ze hun spullen? We kijken allemaal maar al te graag binnen bij andere mensen en dat is ook niet gek, want het is super inspirerend! Net zoals deze prachtige verbouwing en jaren 30 Make Over van Sabine en Rik uit Rijsbergen.

Zij kochten een vrijstaande woning uit de jaren 30 met nogal wat ouderwetse ruimtes, materialen en verdere inhoud. Er was de werk aan de winkel. Zo werd een kamer in het huis de nieuwe badkamer, de hal werd helemaal opgeknapt, de keuken werd vernieuwd inclusief een grote doorbraak naar de woonkamer en ga zo maar door! De foto’s van hun prachtige jaren 30 huis zullen je inspireren!

Jaren 30 Make Over door Sabine en Rik

Laten we beginnen bij hoe ze het huis kochten en hoe het eruit zag. Je zult direct zien dat het huis een nodige update vereiste maar dat er ontzettend veel mooie details uit de jaren 30 zichtbaar zijn. Details die het huis zo bijzonder maken!

Vanuit deze begin situatie begonnen Sabine en Rik te verbouwen. Er gebeurde veel, er werd hard gewerkt en flink gesloopt! Ze maakten bijvoorbeeld een doorgang van de keuken naar de woonkamer. Vroeger gebeurde dit allemaal met deuren en waren alle ruimtes in huis echt kamers, maar tegenwoordig willen we alles veel meer open hebben. Vandaar dus de doorbraak naar de woonkamer.

En dan natuurlijk het indrukwekkende eindresultaat waar we allemaal op zitten te wachten. Hoe is het huis geworden? Hoe hebben ze het ingericht? Nu mogen we eindelijk écht binnenkijken!

De woonkamer op de begane grond

Sabine en Rik hebben echt oog voor detail. Geen enkel hoekje is rommelig, vergeten of niet mooi ingericht. Overal is aan gedacht! De echte eye-catcher in het interieur is de opvallende visgraat vloer die een mooi contrast vormt met de witte wanden maar ook een mooie onderlegger vormt voor het stoere interieur.

De keuken

Ook de keuken is ontzettend modern, functioneel, sfeervol en stoer geworden! Kijk eens naar het kookeiland: de kookplaat valt nauwelijks op en zelfs de afzuigkap is een mooi element in het interieur geworden. Een keuken waar over nagedacht is.

De badkamer

En we hebben nog meer moois! Wat dacht je van de badkamer? Ook hier zien we die stoere stijl weer helemaal terugkomen. Een echt paradijs om in te genieten en tot rust te komen!

Zoals je ziet hoef je niet te kiezen voor standaard badkamer meubels maar is het ook leuk om voor iets totaal anders te kiezen zoals een oude houten kast, een werkbank of andere meubels die getransformeerd kunnen worden tot een wasmeubel.

Tenslotte is de hal bij de voordeur natuurlijk ook aangepakt en daarvan hebben we ook een foto.

Wij zijn enorm onder de indruk van het interieur van Sabine en Rik, maar vooral van al het werk dat ze verricht hebben. Wat een enorme klus! Maar goed, dan woon je wel in een prachtig huis!

Bedankt voor het delen van jullie binnenkijker, Sabine en Rik!

Bron: @sabinelamet_interior_feed

Ook deze look in huis halen?