De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een studio van 20m2 inrichten? 7 ideeën!

Hoe richt je een studio in van 20m2? Dit kan een moeilijke opgave zijn maar als je goed rondkijkt en op zoek gaat naar nieuwe inspiratie kun je uit veel studio’s ideeën halen. Dat is wat wij ook gedaan hebben voor jou. Met deze 7 ideeën krijg je nieuwe inspiratie voor je eigen studio.

Een studio van 20m2 inrichten

Een romantische sfeer met een verhoogd bed geeft je de mogelijkheid om onder het bed heel veel spullen op te bergen. Met gordijnen zorg je ervoor dat de ruimte niet als lelijk of rommelig wordt gezien maar juist als netjes en opgeruimd.

studio-20m-inrichten-romantisch

Bron: woonguide

Door de ruimte zo licht mogelijk te houden, lijkt het groter en ruimer. Het binnenvallend licht wordt gereflecteerd en zorgt voor nog meer licht in de studio.

studio-20m-inrichten-vintage

Bron: inthralld

Heb je erg weinig ruimte maar wel een hoog plafond, ga dan de hoogte in door bijvoorbeeld meubels op te hangen. Ideaal als je ze even niet nodig hebt, je takelt ze super snel omhoog.

studio-20m-inrichten-stoer

Bron: huis-inrichten

Een hele unieke manier van extra ruimte creëren, is door een extra vlonder in de studio te maken. Met een trap of ladder bereik je de extra ruimte waar je heerlijk kunt slapen.

studio-20m-inrichten-design

Bron: urbled
[Tweet “Een studio inrichten die maar 20 m2 groot is? Tips en trucks!”]

Scheidingswanden zijn meestal te onhandig in een kleine ruimte maar gordijnen of plaatmaterialen lenen zich uitstekend als scheidingswanden. Je schuift ze gemakkelijk aan de kant en ze zijn licht van gewicht.

studio-20m-inrichten-groen

Bron: decoholic

Doorkijkjes geven de ruimte een groter effect. Breng een doorkijkje aan vanuit de keuken, badkamer of slaapgedeelte naar het woongedeelte voor meer perspectief in de ruimte.

studio-20m-inrichten-vrouwelijk

Bron: wp

Bijzondere materialen en afwerkingen maken een kleine ruimte nog unieker. Ga eens op zoek naar een nieuw materiaal dat perfect bij jouw interieur past, en gebruik dit als scheidingswand, vloer of decoratie.

studio-20m-inrichten-hout

Bron: knbcoaches

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?