Studio inspiratie en ideeën

Maak jouw studio look compleet

Woonruimte_studio

Het inrichten van het interieur van een studio is makkelijker gezegd, dan gedaan. Je hebt bij een studio veelal met een beperkt aantal vierkante meters te maken. Als je dan grootse ideeën hebt voor het meubilair, bestaat de kans dat je jouw designambities moet bijstellen.

Betekent dit dat je jouw studio simpel en stijlloos moet inrichten? Integendeel. Doordat je met een beperkte ruimte werkt, kan je juist tot prachtige combinaties komen. Met de juiste designinspiratie, en een vleugje kennis van MakeOver, creëer jij de inrichting waar zelfs jouw studio verliefd op zal worden.

Diverse meubels zijn speciaal ontworpen om volledig tot recht te komen binnen een studio. Denk aan slimme banken, nog slimmere kasten en een bed dat bijzonder slim weggewerkt kan worden.

studio eettafel

studio kast

Onze inspiratie en die van onze gebruikers heeft ervoor gezorgd dat ons designplatform jou voor iedere woonruimte van creatieve ideeën kan voorzien. Dus ook voor het interieur van jouw studio!

Hoe kan je het interieur van een studio slim inrichten?

Het zal een van de lastigste vraagstukken zijn geweest toen je voor het eerst jouw studio inliep: “Hoe kan je optimaal het interieur van een studio inrichten zonder in te leveren op comfort en ruimte?”. Afhankelijk van hoeveel ruimte jij daadwerkelijk tot je beschikking hebt, kan je deze balans behoorlijk ver oprekken. Deze pagina is gemaakt door designliefhebbers die zelf ook in een studio wonen. En wij kunnen je vertellen dat je met de juiste designinspiratie, en een beetje durf, een prachtig interieur met unieke meubels voor jouw studio kunt samenstellen.

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een aangenaam interieur, is het selecteren van noodzakelijk meubilair. De meest gemaakte fout bij het inrichten van een studio is dat er te weinig leefruimte overblijft. En als het meubilair eenmaal aanwezig is, krijg je de ‘weggegeven’ ruimte niet meer terug..

Kies daarom voor meubels waarbij slim gebruikt wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Bed- en slaapbanken zijn bijvoorbeeld ideaal voor het realiseren van extra ruimte. Geen lage planten, maar hoge planten zoals palmen en varens. Richt jij je studio slim in, dan zal het interieur jou nooit in de weg zitten!

Bij MakeOver kan je binnen tientallen categorieën design inspiratie en producten voor in jouw studio ontdekken, waaronder;