Action tuinhaard voor warmte en gezelligheid in je tuin

Door Joeke | | Tuin

Langer genieten van je tuin als het wat kouder is? Dat kan met deze haard voor buiten van de Action. Makeover heeft de taak op zich genomen om deze haard van slechts €99 uit te proberen en in dit artikel delen we graag onze bevindingen.

Behaaglijke warmte in jouw tuin

Lekker nagenieten in de tuin bij een knisperend haardvuur? Dat kan met deze grote RedFire tuinhaard (160 cm hoog) die te koop staat bij Action. Het strakke design, de duurzame materialen en opbergruimte voor je brandhout, maken het een must-have voor iedere tuin deze zomer.

Het ontwerp

Het eerste dat opvalt aan deze tuinhaard is het slimme ontwerp, waarbij er ook plaats is voor het (droog) opbergen van hout. De haard zelf heeft een ruime opening (40 x 35 cm), zodat het makkelijk is om nieuw hout toe te voegen en je de vlammen goed kunt zien. De haard is voorzien van een rooster en een pook, zodat je alleen nog maar wat hout nodig hebt om te genieten van een romantisch haardvuur in eigen tuin.

Het materiaal

De tuinhaard is gemaakt van gepoedercoat staal, waardoor het materiaal goed bestand is tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Het zorgt er ook voor dat de haard zwaar is, waardoor deze stabiel staat tijdens het branden en veilig is in gebruik. Let wel op dat je de haard alleen neerzet op een verharde ondergrond, en niet op gras of houtsnippers.

Je tuin ook kindvriendelijk maken? Bekijk dit Action speeltoestel!

De montage

Hoewel we intussen wat ervaring hebben bij het in elkaar zetten van producten, moeten we eerlijk toegeven dat het monteren van deze Action tuinhaard erg eenvoudig was. De handleiding is online te downloaden en alle stappen staan duidelijk aangegeven in het Nederlands (even doorscrollen), inclusief afbeeldingen. Zorg er wel voor dat je begint bij stap 1, wat niet de bovenkant van de haard is ;)

Reviews

Er zijn maar weinig reviews te vinden over dit specifieke model, maar gelukkig zijn gebruikers erg positief over het merk. Zelf waren we ook erg te spreken over de kwaliteit van deze tuinhaard, inclusief de goede afwerking.

Deze trendy tuinmeubelen maken je tuin zomerklaar!

De prijs

Over de prijs kunnen we kort zijn, want Action heeft het opnieuw voor elkaar gekregen om een product van geweldige kwaliteit aan te bieden voor een spotprijs (nog geen honderd euro). In vergelijking met Amazon en Fonq, ben je bij Action dus twee tot drie keer goedkoper uit voor exact hetzelfde A-merk product.