De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De beste online programma’s voor het inrichten van je woonkamer

Wil jij graag je woonkamer opnieuw inrichten maar heb je niet zo heel veel zin om uren aan je design meubels te lopen trekken en duwen? Probeer dan eerst eens een online programma voor het inrichten van je woonkamer. Er zijn verschillende online tekenprogramma’s beschikbaar waar je gratis en heel snel je eigen woonkamer plattegrond tekent.#1 Woonkamer online inrichten met Floorplanner

Op de Floorplanner website kun je een plattegrond tekenen en zelfs je woonkamer in 3D bekijken. Je kunt met kleuren en materialen werken, maatvoering wordt weergegeven en het is gratis!

woonkamer online inrichten programma

#2 De woonkamer inrichten met Ikea Planners

Ikea heeft het heel gemakkelijk voor haar klanten gemaakt door een 3D programma te ontwikkelen waarin klanten producten uit de Ikea catalogus kunnen toevoegen aan hun eigen woonkamer plattegrond. Zodra je klaar bent met inrichten, print je de plattegrond uit en neem je het mee naar een filiaal waar je de meubels kunt kopen of bestellen.programma om woonkamer online mee in te richten

#3 Navigram 3D online programma voor het inrichten van de woonkamer

Deze roomplanner verschilt niet veel van de eerder genoemde online programma’s. Het enige verschil is dat het alleen werkt op een windows computer. Het tekenen van de ruimtes, en zelfs tuinen, is zeer gemakkelijk in dit programma. Als je eenmaal klaar bent, print je de tekening uit zodat je deze mee kunt nemen naar je makelaar, aannemer etc.

woonkamer inrichten programma

#4 Online inrichten met Home Decorator

Home Decorator is een uniek programma omdat je hier de mogelijkheid hebt om een foto van je eigen woonkamer te importeren zodat je precies kunt zien hoe die nieuwe bank of tafel in jou interieur zou staan.

online woonkamer inrichten

#5 Woonkamer 3D ontwerpen Online

Ontwerp je eigen tuin, terras, huis of balkon met dit online teken programma voor het inrichten van jou huis. Helaas werkt de software die 3D ontwerpen aanlevert alleen op windows computers.

woonkamer inrichten 3d ontwerpen

Welk online programma is volgens jou het meest ideaal voor het inrichten van de woonkamer? Laat het ons weten in een reactie.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?

Bekijk meer