Hoeden aan de muur: interieur ideeën

Heb je de laatste interieur trend al gezien op het gebied van wanddecoratie? In plaats van fotolijsten, kunst of spiegels hangen we nu hoeden aan de muur. Mooie hoeden gemaakt van natuurlijke materialen zoals riet, zeegras, bananenbladeren en noem het maar op. Dus als je al een hoeden fanaat was, dan kan je nu nog meer hoeden gaan kopen, want ze mogen allemaal aan de muur hangen!

Hoeden aan de muur – Of aan de kapstok!

Hang de hoeden niet aan de kapstok maar gewoon aan de muur in de woonkamer, slaapkamer of waar dan ook. Maar goed, aan de kapstok hangen ze ook erg mooi in combinatie met natuurlijke tassen zoals van riet en zeegras. Hoeden aan de muur is een simpele maar sfeervolle manier van het decoreren van een kale wand in het interieur.

Bron: designlovefest

Bron: Roomed

Bron: onbekend

Bron: instagram

Bron: domino magazine

Bron: lovely market

Combineer hoeden met tassen

Zoals we al zeiden is het ook leuk om de hoeden aan een kapstok te hangen samen met mooie tassen. Combineer natuurlijke materialen en neutrale kleuren met elkaar om één sfeer te behouden. Een natuurlijk interieur is tijdloos en kan dus ook jaren mee! De hoeden aan de muur interieur trend is een creatieve en leuke trend die je zeker kan volgen. En ben je de hoeden zat? Dan gaan ze terug naar de kapstok of de kast in!