Een Geel Groen interieur

Een unieke combinatie van kleuren is geel en groen zeker wel. Toch zien we vaker een geel groen interieur voorbij komen. Het is namelijk een zeer zonnige en vrolijke combinatie die je kunt toepassen in je interieur. Geel is de kleur van de zon en groen is de kleur van het gras. Een heerlijk lente gevoel in huis! Je hoeft het natuurlijk niet in extreme mate toe te passen, maar hier en daar een aantal groene en gele decoraties kunnen echt geen kwaad. Laat je inspireren door deze leuke en zonnige interieurs.

Voorbeelden van een geel groen interieur

Geel-Groen-Interieur-1

Bron: atelierbervoet

Hier zien we verschillende kleuren groen, blauw grijs en ook pastel kleuren geel met elkaar gecombineerd. Een gedurfde keuze maar zeker erg uniek!

Geel-Groen-Interieur-2

Bron: huismeis

Geel en groen is een vrolijke combinatie van kleuren voor in een kinderkamer. De gele gordijnen geven de ruimte veel zonnigheid en vrolijkheid.

Geel-Groen-Interieur-3

Bron: ikea

Ikea durft ook vaak met kleuren te mixen zoals deze leuke nieuwe stoelen uit de Stockholm collectie. Fel, opvallend en vrolijk!

Geel-Groen-Interieur-4

Bron: pinterest

De Eames stoelen komen natuurlijk ook in elke kleur die je maar wilt. Hier hebben ze groen in de vorm van planten toegevoegd aan het interieur.

Geel-Groen-Interieur-5

Bron: ghoofie

Lekker knallen met deze gele vloer en groene wand. Zou jij dit durven?

Geel-Groen-Interieur-6

Bron: Elle Decor

Een subtielere manier van het combineren van geel en groen is te zien in dit interieur. Geel en groen in verschillende tinten aan de wand, als sierkussens en op de vloer verwerkt in een vloerkleed. Elegant en een tikkeltje klassiek.

Geel-Groen-Interieur-7

Bron: vectormu

Gewoon lekker vrolijk en gedurfd. Een knal geel tapijt met een enorme groene bank. Waarom niet toch?

Geel-Groen-Interieur-8

Bron: greenstylegallery

Ten slotte zien we hier een gele keuken. Als dat niet gedurfd is dan weten wij het ook niet meer. Een keuken vervang je niet zomaar dus je moet het wel heel zeker weten dat je niet gauw uitgekeken zult raken op geel.