De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De mooiste witte kerst interieurs

De feestdagen komen er weer aan, tijd om weer lekker rond te snuffelen voor mooie kerst decoraties en interieurs. Als je niet van alle kleur, versieringen en opvallende items in huis houdt, dan zijn deze prachtige witte kerst interieurs een goede inspiratiebron voor jou. Ze zijn rustgevend, licht, ruim en toch sfeervol. Hoe creëer je een mooi kerst interieur in een witte ruimte?

7x Witte kerst interieurs

Sfeer creëer je door warme materialen en kleuren te gebruiken maar ook door mooie sfeerverlichting en meubilair in de ruimte te plaatsen. Materialen met een zachte uitstraling of afwerking geven een interieur een sfeervolle uitstraling.

Witte-kerst-interieurs-1

Bron: lookslikewhite

Meer wit in het interieur kun je bijvoorbeeld creëren door houten meubels te schilderen en weer licht op te schuren. Hierdoor ontstaat er geen strakke witte uitstraling maar een iets landelijkere uitstraling.

Witte-kerst-interieurs-2

Bron: decor8blog

Kerst is natuurlijk ook de tijd om leuke dingen zelf te maken. Een gemakkelijke DIY is bijvoorbeeld het tekenen van sneeuwvlokjes op glazen oppervlakten of het maken van kaartjes en opdrukken voor wek potten en glazen vazen.

Witte-kerst-interieurs-3

Bron: vtwonen
Witte-kerst-interieurs-4
Bron: elisabethheier

Sfeerverlichting zoals een slinger met lampjes of kaarsen en theelichten geven een interieur heel veel sfeer en gezelligheid. Zeker tijdens de donkere maanden van het jaar is het fijn om wat meer warmte in huis te halen.

Witte-kerst-interieurs-5

Bron: ministryofdeco

Is een wit interieur iets te wit voor bij jouw thuis? Gebruik dan één accent kleur om het interieur wat meer contrast te geven. Hier kozen ze voor een wit interieur met veel hout en blauw als accent kleur.

Witte-kerst-interieurs-6

Bron: planete-deco

Ook de kerstboom is van belang in een wit kerst interieur. Het leuke van een kerstboom is dat je niet voor de traditionele boom hoeft te gaan maar dat je ook kunt kiezen voor een houten kerstboom of een geheel andere boom met lichtjes en decoraties.

Witte-kerst-interieurs-7

Bron: divaaniblogit

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?