De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Grote foto’s aan de wand – interieur inspiratie

Ben jij op zoek naar iets nieuws voor aan de wand? Dan is een grote foto een goed idee. Maar hoe groot ga je dan? En hoeveel grote foto’s hang je op? Wij laten een aantal voorbeelden zien van interieurs met grote foto’s aan de wand. In elk interieur is op een andere manier gebruik gemaakt van grote foto’s aan de wand.

6x grote foto’s aan de wand

Allereerst is de invulling van de foto belangrijk. Ga je voor een persoonlijke foto of voor een foto die je koopt? Een foto van de natuur of van de familie. Je kan kiezen voor allerlei onderwerpen maar let vooral goed op dat je kiest voor een foto met kleuren die passen bij het interieur. Niet alleen het thema maar dus ook de kleuren moeten passen bij het interieur.

#1 Eén grote zwart wit foto

Het mooie van één grote zwart wit foto is dat deze direct opvalt. Als er verder niks rondom de foto hangt dan is dit echt een eyecatcher in het interieur. Zwart wit past overigens bij veel verschillende interieur stijlen en staat ook mooi in een witte of zwarte lijst.

Bron: abduzeedo

#2 Twee kleinere foto’s

Vind je het lastig om 1 foto te kiezen? Ga dan voor twee iets kleinere naast elkaar. Deze sfeervolle foto’s zijn in kleur afgedrukt en passen hierdoor ook goed bij het interieur. Het beddengoed is bijvoorbeeld aangepast op de kleuren van de foto’s. Maar ook de lijsten zijn in balans met interieur.

Bron: coco lapine design

#3 Twee grote zwart wit foto’s

Een kinderkamer is ook een leuke ruimte in huis om grote foto’s aan de wand te hangen. Deze foto’s van een konijn bijvoorbeeld. Stoer, realistisch en zwart wit.

Bron: Cris Williams Interiors

#4 Eén grote foto in een kleurzweem die past bij het interieur

Zwart wit is mooi maar wat dacht je van een foto in een kleurzweem die past bij het huidige interieur? Deze mooie afbeelding is niet in het zwart wit afgedrukt maar heeft een blauwe gloed. Prachtig bij de rest van het interieur.

Bron: FlaxLinens

#5 Eén grote zwart wit foto staand

Een grote foto mag overigens ook tegen de wand staan in plaats van hangen. Een grote lijst met een interessante detail foto zoals deze valt direct op.

Bron: karina elbeso

#6 Eén hoog en groot canvas met daarin twee foto’s verwerkt

Deze laatste foto is wel erg bijzonder dankzij het prachtige effect waardoor twee foto’s in elkaar verwerkt zijn. Overigens heeft deze foto ook geen lijst maar staat deze immense foto op de vloer.

Bron: blood and champagne

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?