Eetkamer inspiratie en ideeën

Maak jouw eetkamer look compleet

Woonruimte_eetkamer

Van een piepkleine eetkamer tot een balzaal met voldoende ruimte om de meest indrukwekkende designmeubelen toe te voegen: de eetkamer kan een droom of nachtmerrie om in te richten te zijn. Comfortabele stoelen, ruwe steigerhouten eettafels of klassiek servies. Alles is mogelijk in de eetkamer.

Met de eetkamer heb je namelijk een ruimte waarmee je alle kanten op kunt. Wat staat er straks centraal? De eettafel? Of een groot kunstwerk aan de muur? De mogelijkheden houden eigenlijk nooit op. En daar zijn wij als echte designliefhebbers stiekem heel erg blij mee.

eetkamer stoelen

eetkamer stoelen en tafel

De eetkamer kan misschien wel het makkelijkst in een volledig eigen stijl gegoten worden. Bijna ieder meubel is van relatief grote omvang en kan daarom met weinig details al een compleet interieur om zich heen bouwen.

Dit maakt het ontwerpen van een eetkamer een stuk eenvoudiger dan bijvoorbeeld een zolder- of studeerkamer. Je weet welke types meubels thuishoren in de eetkamer en verdere designaccessoires kunnen eenvoudig bij jouw favoriete plek op het internet gevonden worden: MakeOver!

Van landelijke eetkamerstoelen tot een industriële eettafel

eetkamer tafel en stoelen

Een goed voorbeeld hiervan binnen het eetkamer interieur, is de industriële eettafel. Ruw hout, metalen poten en een dik tafelblad. Als je een eetkamer binnenloopt zal je vanwege deze tafel direct weten in wat voor stijl het interieur ontworpen is. In vrijwel ieder ander geval, is dit voorbeeld net zo goed aan te tonen. De landelijke eetkamerstoelen waar zovelen van ons verliefd op zijn, kunnen dit net zo makkelijk. Deze stoelen schreeuwen als het ware hun eigen stijl uit. Je kunt daarom onmogelijk ontkomen aan een eetkamer waarbij het interieur in de landelijke stijl aanwezig is.

Ontwerpen en designs om voor terug te komen

Je kunt bij MakeOver tienduizenden producten ontdekken binnen jouw favoriete woonstijl. Van Scandinavische eetkamers tot industriële keukens: home design kent geen limieten.

Klaar om het interieur van jouw eetkamer naar het volgende niveau te tillen? Dan is er een schat aan design inspiratie en producten dat op jou staat te wachten.