De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Wand met lijsten in het interieur

Een lege wand, een kaal interieur of een huis met veel ruimte is ideaal voor een wand met lijsten. Een gallery wall noemen we het ook wel. Een wand met wissellijsten, fotolijsten en poster lijsten waarin je van alles kan inlijsten. Van familie foto’s tot de mooiste posters. Een leuk idee voor in de woonkamer maar bijvoorbeeld ook in een grote hal of gang. Zelfs de kinderkamer is een super leuke plek voor een wand met lijsten. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wanden met lijsten.

Een wand met lijsten: interieur inspiratie

Wat hang je aan een wand behalve leuke familie foto’s? De laatste tijd zien we steeds meer kunst en posters aan de wand hangen dan familie foto’s. Met kunst en posters bepaal je veel beter hoe het interieur eruit komt te zien dan met foto’s.

Bron: Caitlin Flemming

Tenzij je mooie foto’s hebt geschoten van landschappen of details. Echte familie foto’s kunnen namelijk veel drukker overkomen en het interieur erg druk maken.

Bron: avenuelifestyle.com

Denk bijvoorbeeld eens aan kunst, kunstwerken, of posters van teksten, stadskaarten of grafische beelden voor aan de wand. De perfecte manier om aan te sluiten bij het huidige interieur.

Bron: etsy

Bron: style-files

Wand met lijsten in de kinderkamer

De kinderkamer is een ruimte in huis waar we al lang posters en wanden met lijsten voorbij zien komen. Er zijn dan ook zoveel leuke kinderkamer posters verkrijgbaar. Posters met de leukste en liefste quotes, kleuren en figuren.

Bron: project nursery

Bron: glitter guide

Bron: etsy

Bron: Framebridge

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?