De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

8x Hanglampen inspiratie

Verlichting is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende woonstijlen, kleuren, vormen en formaten. Het interieur kan verrijkt worden met een prachtige industriële lamp, een design lamp, een kooldraad lamp, een lamp met een stoffen kap of een mooie transparante lamp. Een hanglamp zorgt niet alleen voor de juiste verlichting maar ook voor sfeer en kan zelfs een eye-catcher in het interieur zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van het design van de lamp die je kiest.

Wij vonden een aantal prachtige hanglampen die boven een eetkamertafel zouden kunnen halen, boven de keuken, in een hoek van de ruimte of boven een nachtkastje.

8x Hanglampen inspiratie

Zoals we al zeiden zijn er diverse type hanglampen te verkrijgen. Zoals bijvoorbeeld een stoffen hanglamp met een prachtige grote lampenkap. Het voordeel van deze lampen is dat ze minimalistisch, strak en simpel zijn. Daarnaast kun je bijna elke gewenste kleur krijgen waardoor de lamp perfect op het interieur aansluit.

Hanglampen-2

Bron: verwek

Wanneer je iets opvallenders en uniek wil, kom je bijvoorbeeld uit op deze prachtige open lamp. Deze hanglamp is gemaakt van één MDF plaat die in stukken is gesneden met een laserstraal. Hierdoor ontstaan de prachtige en contrasterende zwarte randen waardoor de lamp een stoere look krijgt. Deze lamp zou prachtig hangen in een modern, brocante of Scandinavisch interieur.

Hanglampen-3

Bron: industrielelampen-online

Hou je van een warme look zoals koper? Ronde vormen en simpliciteit? Dan zijn deze retro geinspireerde hanglampen echt iets voor in jouw interieur. Door ze bij elkaar te hangen op verschillende hoogtes geven ze een prachtig effect aan het interieur.

Hanglampen-4

Bron: roomed

Transparante lampen zijn ook ontzettend populair geworden de laatste jaren. Een transparante lamp kan van allerlei materialen gemaakt worden. Dit voorbeeld is gemaakt van geperforeerd metaal.

[Tweet “Steel de show met een opvallende hanglamp in het interieur!”]

Hanglampen-5

Bron: interieurinstituut

De retro stijl is nog steeds erg in trek en opvallend aanwezig in onze interieurs. Deze prachtige lampen met mooie pasteltinten en een houtafwerking, stelen echt de show boven een eetkamertafel. Wederom in een groep bij elkaar, geven ze een groter en mooier effect dan wanneer je er 1 ophangt.

Hanglampen-6

Bron: ikea

De industriële lamp kunnen we niet meer wegdenken uit de moderne interieurs. We zien ze overal, in allerlei kleuren, vormen en vooral formaten. Van groot tot klein, van nieuw tot vintage.

Hanglampen-7

Bron: industrielelampen-online

Tenslotte zien we hier een prachtig voorbeeld van een zeer unieke lamp. De lampen zijn gemaakt van aluminium en afgewerkt in diverse materialen.

Hanglampen-8

Bron: sweetlivingshop

 

 

Eerder door jou bekeken producten

Glazen hanglamp, Naeve
149,99 Glazen hanglamp, Naeve Naeve Bekijk Shop
HEMA 3-pak Kartonnen Dozen (noir/blanc)
7,- HEMA 3-pak Kartonnen Dozen (noir/blanc) HEMA Bekijk Shop
HEMA Fotolijst 31,7 X 22,5 Cm
8,- HEMA Fotolijst 31,7 X 22,5 Cm HEMA Bekijk Shop
Aquanova Slate Plateau
41,9 41,90 Aquanova Slate Plateau Aquanova Bekijk Shop
Kap Cilinder – groen – Ø40×30 cm – Leen Bakker
39,99 Kap Cilinder – groen – Ø40×30 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?