japandi-keuken
@maa1983

10 Japandi keukens met de typische Japandi sferen

Door Denise | | Keuken

Japandi is een interieurstijl die het beste van Japans en Zweeds wonen met elkaar combineert. Dit zie je onder andere terug in de keuken, waar eenheid en balans overheerst. De keukens zijn doorgaans modern, ruimtelijk en minimalistisch. Spreekt dit jou dit aan of ben je benieuwd wat we precies bedoelen? Laat je dan meeslepen door onze 10 inspirerende voorbeelden van Japandi keukens!

In deze perfect afgewerkte Japandi keuken is het een genot om te koken

Het eerste dat opvalt aan deze keuken zijn de strakke lijnen en de perfecte afwerking. Het is een typisch voorbeeld van de schoonheid van de Japandi interieurstijl. Je geniet van een moderne ruimte die dankzij neutrale kleuren als beige toch heel sfeervol is. Bovendien heeft deze keuken ondanks dat er meerdere schilderijen aan de muren hangen een rustige uitstraling. Het zwarte keukeneiland en de mooie bloemenvaas maken het stijlvolle plaatje compleet.

55 Keuken Inspiratie Voorbeelden en Foto's

zwarte-kookeiland
@headofswans

Japandi keuken met een frisse uitstraling en mooie accenten

Deze Japandi keuken heeft een moderne en frisse uitstraling. Door de keukendeuren van deze Japandi keuken valt veel licht naar binnen. Ook het glas in lood in de ramen is werkelijk prachtig. Geheel in Japandi stijl is deze keuken strak en minimalistisch ingericht. Toch is het wel degelijk aangekleed met mooie accenten, zoals een bloemenvaas op het witte keukeneiland en een grote bloempot bij de deur.

japandi-keuken
@herenhuis29

Deze minimalistische Japandi keuken straalt pure klasse uit

De minimalistische inrichting is het sterke punt van deze Japandi keuken. Het heeft niet veel nodig om klasse uit te stralen. Een schitterend keukeneiland met een marmeren blad valt meteen in het oog. En de bruine keuken achterwand inclusief oven is een plaatje om te zien. De enige accessoire in deze moderne keuken is een grote bloemenvaas met takken, die perfect binnen het stijlvolle plaatje past.

Een nieuw keukenblad kiezen? Wij hebben 20 keukenbladen voor je op een tijdje gezet!
minimalistische-keuken
@homebystuart

Proef de geweldige sfeer van deze Japandi keuken

De neutrale en rustige kleuren zorgen voor een Japandi keuken met veel sfeer. Zowel de muren als de witte keukenapparatuur is modern en tot in de puntjes afgewerkt. Toch oogt het geheel warm en uitnodigend dankzij het gebruik van beige en hout. Zo krijg je meteen zin om op een van de houten stoeltjes te gaan zitten. Ook is deze droomkeuken geweldig aangekleed met een plankje vol potjes en een lichtblauw tafeltje met keukenspulletjes.

sfeervolle-japandi-keuken
@maa1983

Deze Japandi keuken heeft niet veel nodig om stijlvol te zijn

Dankzij de witte kleur en het vele licht kun je in deze keuken prima uit de voeten. De minimalistische inrichting geeft jou een ruimtelijk gevoel. Gelukkig zijn er wel twee mooie houten stoelen om aan het keukeneiland te zitten én liggen er een paar houten snijplanken. En dankzij de moderne lampjes in het plafond is het geen probleem om later op de avond nog lekkere hapjes te bereiden.

stijlvolle-keuken-japandi
@nancypolman

In deze unieke Japandi keuken voel je je meteen thuis

Houtliefhebbers voelen zich in deze Japandi keuken meteen thuis. Het heeft een warme uitstraling die je zelden tegenkomt. De houten kasten en het keukeneiland van hetzelfde materiaal dragen daar absoluut aan bij. Bovendien heeft hout een tijdloze uitstraling, waardoor je jarenlang onbezorgd geniet van deze unieke keuken.

keuken-hout
@nett_even_anders

Perfect afgewerkte Japandi keuken maakt meteen indruk

Licht, wit en fris: het zijn enkele woorden die in je opkomen bij het zien van deze keuken in Japandi stijl. Vanaf het moment dat je binnenstapt ben je onder de indruk van de strakke afwerking en de vele details. De witte bloemenvaas met takken op het witte tafeltje is daar een perfect voorbeeld van. Is het ’s avonds? Plof neer in een van de witte stoelen en lees onder de prachtige rieten lamp een boek.

keuken-neutraal-fris
@noordenzoet_interieuradvies

Een Japandi keuken waar je verliefd op wordt

Aan stijlvolle houten keukenkastjes heb je in deze geweldige Japandi keuken geen gebrek! Ze maken deel uit van een prachtige houten wand. De witte stellage met lichtjes ernaast is een ander stralend onderdeel van deze unieke ruimte. Je ziet meteen dat er veel liefde en aandacht is besteed aan het ontwerp van deze keuken. Van het strak afgewerkte keukenblok met zwarte stoeltjes tot de zorgvuldig uitgekozen accessoires in de stellage: je kijkt je ogen uit!

Wil je de keuken wrappen? Wij hebben een handig stappenplan voor je gemaakt!
sfeervolle-japandi-keuken
@villagaura

Strakke Japandi keuken

Binnen een Japandi interieurstijl is er veel aandacht voor een strakke afwerking en daar is deze schitterende keuken het perfecte voorbeeld van. De gehele wand bestaat uit prachtige houten keukenkastjes die meer dan genoeg ruimte bieden voor kook- en bakbenodigdheden. Ook is het erg fijn om te zitten op een van de moderne zwarte stoeltjes bij het keukeneiland. Plof neer en bewonder de grote witte bloemenvaas, die deze keuken extra stijlvol maakt.

strakke-keuken
@villagaura

In deze schitterende Japandi keuken draait het om balans

In deze Japandi keuken vol warme en neutrale kleuren neemt jouw liefde voor lekker eten alleen maar verder toe! Het is een echte Japandi keuken omdat alles netjes is afgewerkt en geen enkel onderdeel overheerst. Zo zijn accessoires zoals een spiegeltje en een bloemenvaasje mooi, maar niet te aanwezig. Ondertussen geeft het donkere lampje aan het plafond ’s avonds voldoende licht. Alles is in balans en daardoor kom je tijdens het koken zelf ook tot rust.

japandi-keuken
@wonenbijchan