japandi-slaapkamer
@nancypolman

Japandi slaapkamer inspiratie voor rust en eenvoud

Door Denise | | Slaapkamer

Bij geen enkele woonstijl komen eenvoud en natuur zo perfect samen als in Japandi. Deze combinatie van een Scandinavisch en Japans interieur is dan ook ideaal voor de slaapkamer. Het gebruik van neutrale kleuren en natuurlijke materialen zorgt voor een rustige en eenvoudige uitstraling. Wil je graag zo’n droomslaapkamer? Laat je dan inspireren door onze 10 voorbeelden van een mooie Japandi slaapkamer!

Een Japandi slaapkamer waarin alles perfect samenkomt

Dit is een geweldig voorbeeld van een Japandi slaapkamer waarin strakke lijnen en neutrale kleuren perfect samenkomen. De houten balken passen uitstekend bij de strak afgewerkte witte muur. En je wilt meteen gaan liggen op het zachte bed met een deken en kussens in het wit. Vanaf daar heb je uitzicht op een prachtige doorzichtige lamp, die ook heel goed past bij deze minimalistische interieurstijl.

japandi-slaapkamer
@bybarth

Rust en eenvoud is waar het in deze fijne Japandi slaapkamer om draait

In deze Japandi slaapkamer staan eenvoud centraal en dat is goed te zien. Neutrale kleuren als wit en beige zorgen voor een rustige uitstraling, waardoor je er meteen tot rust komt. De beige gordijnen en de witte vitrages matchen perfect en zorgen voor voldoende privacy. Ook is duidelijk te zien dat er in deze fijne slaapkamer strakke lijnen zijn gebruikt. Het is dan ook het perfecte voorbeeld van een minimalistische stijl.

slaapkamer-neutraal
@herenhuis29

Geniet van je verdiende rust in deze Japandi slaapkamer

In deze prachtige slaapkamer met neutrale kleuren en natuurlijke materialen is duidelijk gekozen voor de Japandi stijl. Het is modern en tot in de puntjes afgewerkt, maar straalt dankzij de houten kast en bruine muur toch veel warmte uit. Ook vind je hier weinig accessoires, met uitzondering van een klein schilderij en een witte lamp en een plantje op de kast. Kortom: een rustige plek waar je slaapt als een roos.

natuurlijke-materialen
@huisjeinhaarlemstad

Deze Japandi slaapkamer is op elk front een schot in de roos

Deze slaapkamer met natuurlijke materialen en neutrale kleuren bewijst de kracht van de Japandi woonstijl. Met name het houten palet met schilderijtjes achter het bed valt meteen op. In positieve zin, want het zorgt voor een warme uitstraling. Ook de witte bloemenvazen en de kleine schilderijtjes zijn een schot in de roos omdat ze perfect passen bij Japandi. En natuurlijk mogen we het zachte witte kleed niet vergeten. Nooit meer koude voeten in de ochtend!

slaapkamer-japandi
@lavielinda

Een zandkleurige Japandi slaapkamer om bij weg te dromen

Deze Japandi slaapkamer met een zandkleurige muur is zeer sfeervol. Niet alleen dankzij het gebruik van neutrale kleuren, maar ook door de prachtige planten. Een beetje groen is altijd welkom in een slaapkamer met een minimalistische stijl. Ook de kasten en de lamp in precies dezelfde kleur vallen op in een positieve zin. Het kleurgebruik zorgt voor eenheid, waardoor de slaapkamer rust uitstraalt.

zandkleurige-slaapkamer
@lavielinda

In deze Japandi slaapkamer staat alles met elkaar in verbinding

Deze slaapkamer in Japandi stijl is hét bewijs dat je met neutrale kleuren een sfeervolle ruimte kunt creëren. Het strak opgemaakte bed met kleine kussentjes oogt fijn en rustig. Daarachter vind je een opvallend gedeelte met een oversized hoofdbord in taupe kleur. Ook dit deel van het interieur oogt rustig, maar geeft de slaapkamer een unieke uitstraling. En let vooral even op het kleine lampje en het kunstwerk op het nachtkastje. Alles staat perfect met elkaar in verbinding!

japandi-neutraal
@lifeofmelll_

Heerlijk dromen in een perfect afgewerkte witte oase

‘Fris, modern en netjes’ is het eerste dat in je opkomt bij deze slaapkamer. Van de witte muren tot het gedeelte achter het bed: deze ruimte is in alle opzichten Japandi. Zelfs de lamp aan het plafond en de accessoires zijn hagelwit. Er is duidelijk niet veel nodig om een stijlvolle ruimte te creëren. Overigens zijn de nachtkastjes van hout, die zorgen voor variatie in deze witte oase!

japandi-slaapkamer-wit
@nancypolman

Elegante Japandi slaapkamer met natuurlijke kleuren en materialen

Wit en hout zijn duidelijk de hoofdkleuren van deze fijne slaapkamer met een Japandi interieur. Neem alleen de zachte witte poef aan de voorkant van het bed waar je meteen op wil zitten. Zandkleurige elementen zorgen voor meer kleur en variatie, zoals het kunstwerk aan de muur en de rieten manden aan de zijkant. Ook het robuuste houten nachtkastje toont de kracht en stijl van natuurlijke materialen. Hier is duidelijk over nagedacht!

slaapkamer-japandi-natuurlijk
@tattelie

Deze Japandi slaapkamer met spiegel is visueel indrukwekkend

De kracht van de Japandi woonstijl schuilt in eenvoud. En dat is precies wat er gebeurt in deze slaapkamer, waar een schitterende spiegel zorgt voor een meer ruimtelijke uitstraling. Dankzij het glas lijkt deze ruimte dubbel zo groot. Naast de spiegel staat riet en een houten krukje, die de natuurlijke Japandi stijl perfect symboliseren. En wie in de spiegel kijkt ziet een zacht bed met een prachtig kunstwerk aan de muur. Genieten!

slaapkamer-elegant
@tattelie