De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De leukste ideeën voor het inrichten van uw bijkeuken

Een bijkeuken is altijd fijn om te hebben. Een bijkeuken wordt gebruikt voor de vieze klusjes, het koken dat meer ruimte vergt of een tijdje moet staan voordat je het kunt eten, de bijkeuken wordt ook gebruikt voor de was en strijken en als opslag van alles wat niet in onze keukens past. Een bijkeuken moet dus aan veel eisen voldoen en daarnaast willen we ook dat het er goed uit ziet. Wij hebben een lijstje gemaakt van de leukste ideeën voor het inrichten van je bijkeuken. Doe bij ons inspiratie op voor jouw (nieuwe) bijkeuken.

De 10 leukste ideeën voor het inrichten van je bijkeuken

Bijkeuken-wit

Bron: desiretoinspire

Het is helemaal ideaal als je bijkeuken een deur naar buiten heeft. Heb je bijvoorbeeld veel afval, was dat je wil ophangen buiten of een hond dan is het erg handig als je direct naar buiten kan vanuit je bijkeuken. Verder vinden wij deze bijkeuken erg mooi en modern. Er is veel opbergruimte en zelfs een extra koelkast.

Bijkeuken

Bron: eenigwonen

Wij worden erg vrolijk van deze blauwe wasmachine en droger. Een erg vrolijke en leuke kleur om te combineren met geel, wit en groen. Hierdoor is de bijkeuken niet meer zo saai maar wordt het juist leuk om hier te zijn. Genoeg berging en een spoelbak is ook zeker een toevoeging aan de bijkeuken.

Bijkeuken-ruim

Bron: welke

Inbouwkasten, een inbouw strijkplank en een aanrecht voor alle gemakken van dien. Deze moderne bijkeuken is duurzaam en ook gemakkelijk schoon te houden.

Bijkeuken-warm

Bron: wonen

Heb jij niet echt een geschikte ruimte als bijkeuken maar heb je wel nog ruimte voor een grote inbouwkast? Dan is deze optie een perfecte oplossing voor jou huis. Bouw je droger en wasmachine in en probeer er zoveel mogelijk kastruimte bij te maken.

bijkeuken-buiten

Bron: uw-woonidee

Een heerlijke luchtige en lichte ruimte die verbonden is met de keuken door middel van inbouwkasten. Ideaal voor de was, berging, koken en tuinieren.

Bijkeuken-06

Bron: dekeyzer

Een echte boerderij bijkeuken met stenen vloer, klein authentieke deur en een echte spoelbak geheel in stijl.

Bijkeuken-wit

Bron: remodelista

Is een inbouwkast of tweede keuken te duur voor jou dan is een stellage of open keukenblok een goedkopere en betere optie. Maak een aantal plankjes voor spullen en je bent klaar.

bijkeuken-modern

Bron: pinterest

Een moderne bijkeuken in een warme sfeer. Beton gegoten vloer, houten details, tegels en planten. Simpel maar sfeervol. Zelfs in een kleine ruimte kun je met beperkte middelen nog een sfeervolle en ruimtelijke bijkeuken inrichten.

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?