Bijkeuken inspiratie en ideeën

Maak jouw bijkeuken look compleet

Woonruimte_bijkeuken

Een extra kast in de bijkeuken? Of juist wat kleinere opbergkasten met een leuk motief? We willen de bijkeuken zelden écht leuk inrichten. Dat terwijl deze ruimte juist een leuke toevoeging aan ons bestaande interieur kan worden. Ons interieur loopt namelijk vrijwel iedere ruimte in ons huis door. Van de woonkamer tot de badkamer. Maar de bijkeuken?

Design hoeft niet te eindigen in ruimtes waar gasten niet snel zullen komen. Daarom is het tijd om ook de bijkeuken de inrichting te geven waardoor het aansluit op de rest van jouw interieur.

Op het eerste gezicht lijken er weinig accessoires en meubels te zijn waarmee je een bijkeuken stijlvol zou kunnen inrichten. Het blijft uiteindelijk een ruimte waar je meestal alleen komt voor de was of als de keuken te weinig ruimte biedt.

bijkeuken apparatuur

bijkeuken accessoires

Wij laten je graag zelf kennismaken met de producten die wij de afgelopen jaar met eigen hand verzameld hebben. Onze design inspiratie binnen de bijkeuken is namelijk precies wat jij nodig hebt.

Jouw bijkeuken perfect indelen met de juiste accessoires

bijkeuken tegels geel

Accessoires kunnen er in een bijkeuken voor zorgen dat het gebruiksgemak vele malen hoger wordt dan voorheen. Extra (hippe) planken voor spullen die je vaak gebruikt en handige opbergruimtes voor alle spullen die het daglicht niet hoeven te zien. Handig als je soms wat spullen liever voor pottenkijkers verborgen wilt houden. Met slim gekozen accessoires haal jij het meeste uit een ruimte waar design zelden de aandacht krijgt die het verdient. En juist daarom gaan wij, en jij hopelijk ook, design introduceren in de bijkeuken. Dat doen we vooral met design accessoires die behalve mooi ook nog eens functioneel zijn.

Dit is hoe jij jouw bijkeuken stijlvol kunt inrichten

Je hoeft bij MakeOver niet bang te zijn dat je onvoldoende inspiratie krijgt voor de inrichting van jouw bijkeuken. Door duizenden bijkeukens, ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen, onder de loep te nemen kan jij inspiratie van diverse stijlen opdoen.

Wil jij ook jouw bijkeuken inrichten met prachtige meubels en stijlvolle accessoires? Vergeet dan vooral niet de volgende categorieën te bekijken!