De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Kleurkeuze: Stoere zwart witte kinderkamer

Bij een kinderkamer denk je vaak aan een kamer met zachte tinten zoals pastelkleuren. Maar een kinderkamer mag ook wel wat pit hebben, zeker als de kleine wat ouder wordt. Door een gave print aan de muur en een opvallend bed tover je de eens zo zoete babykamer om tot een stoere kinderkamer.

Zwart en wit

Dat zwart en wit in een interieur niet saai hoeft te zijn weten we allang. Maar als je echt wilt knallen met deze tinten dan is daar meer voor nodig. Door het gebrek aan kleur kan dat nog wel eens een uitdaging zijn. Door je muur te verven met krijtverf kun je de leukste quotes op de muur schrijven. En misschien nog wel leuker, je kind kan zelfs tekenen op deze muur. Dat zal zeker gewaardeerd worden!

Bron: @thehome.and.thekid

Spice it up

Hoe geef je een kinderkamer nou echt een coole look? Uiteraard door de kleurkeuze, zo doen donkerblauw en legergroen het ook erg goed. Maar ook door de keuze voor de materialen. Met pallets kun je zorgen voor een industriële uitstraling. Bijvoorbeeld aan de muur als kapstok, zoals hier is gedaan. Maar je kunt er ook een bed of tafel van maken. En pallets zijn vaak gratis, dus zo houd je geld over voor andere toffe items.

Bron: @thehome.and.thekid

Prints en quotes

Grafische prints passen heel goed in de stoere kinderkamer. En dat kunnen allerlei vormen zijn, van driehoeken tot plusjes. Door ze op verschillende plekken terug te laten komen zorg je voor een vrolijk geheel. Ook quotes zijn erg leuk in de kinderkamer. Een van de quotes die je nu veel ziet in de kinderkamer zijn de lieve woorden: “I love you to the moon and back”. Quotes zie je veel op posters, maar een lightbox of letterbord is een ideale manier om zelfgekozen of verzonnen quotes op te schrijven. Kijk maar eens op Pinterest naar alle teksten en laat je inspireren.

Stoere zwart witte kinderkamer

Bron: @thehome.and.thekid

Deze items passen perfect bij een stoere zwart witte kinderkamer:

Eerder door jou bekeken producten

Bloomingville Marmeren Beker
28,65 53,- Bloomingville Marmeren Beker Bloomingville Bekijk Shop
Emaille Frituurpan Met Mand Ø 24 cm
16,99 Emaille Frituurpan Met Mand Ø 24 cm Easyline Bekijk Shop
BePureHome Giro Kapstok Hangend Metaal Grijs 85×20
69,- BePureHome Giro Kapstok Hangend Metaal Grijs 85×20 BePureHome Bekijk Shop
Bloomingville Mushroom Tafellamp
138,15 209,- Bloomingville Mushroom Tafellamp Bloomingville Bekijk Shop
Bevel Spiegel – 90 x 65 cm
69,99 Bevel Spiegel – 90 x 65 cm Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?