De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Groen in het interieur: voorbeelden

16Groen kun je op heel veel manieren integreren in het interieur. Zo kun je bijvoorbeeld groen toevoegen door middel van kleur, planten of materialen. De leukste voorbeelden van groen in het interieur zochten wij bij elkaar ter inspiratie voor jou!

Groen in het interieur: 7 voorbeelden

Naast de manieren waarop je groen toevoegt aan het interieur, zijn er ook nog heel veel verschillende tinten groen voor in het interieur. Een veel voorkomende tint groen van het moment is natuurlijk mint. Een hippe versie van het groen dat we al jaren kennen.

Groen-in-het-interieur-1

Bron: woonhome

Groen-in-het-interieur-2

Bron: soekis

Door wat groen toe te voegen in de vorm van kussens en plaids, kun je naderhand altijd weer kiezen voor een andere kleur. Accessoires zijn namelijk gemakkelijker te vervangen dan een geschilderde muur.

Groen-in-het-interieur-3

Bron: vtwonen
Groen-in-het-interieur-4
Bron: pinterest

Maar een geschilderde of behangen muur heeft wel meer impact op de ruimte. Het maakt een groter statement en daarmee is het ook een eye-catcher in het interieur.

Groen-in-het-interieur-5

Bron: madamemoustache73

Een mooie tussenweg is bijvoorbeeld het schilderen van een tekst of letters op de muur. Deze kun je veel sneller vervangen voor iets anders of je hangt er tijdelijk iets overheen totdat je het weer wilt laten zien.

Groen-in-het-interieur-6

Bron: inspirerend-wonen
Groen-in-het-interieur-7
Bron: coosje-blog

Groen komt natuurlijk ook terug in planten en bloemen. Niet alleen fysieke planten en bloemen maar ook stoffen met patronen, posters, foto’s, illustraties en materialen kunnen groen van planten en bloemen hebben.

Het voordeel van echte planten toevoegen aan het interieur is dat ze meteen een sfeer maken en frisse lucht geven!

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?