Deze vloerkleden zijn bij Action voor nog geen € 50 te koop

Door Cynthia | | Inspiratie

Een vloerkleed is een musthave nu het kouder begint te worden. Het geeft sfeer en gezelligheid in huis, voelt heerlijk zacht aan en is ook perfect als je kids hebt, die dankzij een vloerkleed toch behaaglijk op de grond kunnen spelen. Helaas zijn vloerkleden meestal erg prijzig, helemaal als je op zoek bent naar een leuk motiefje.

In de online shop van Action kun je echter een vloerkleed scoren voor nog geen €50,- De meeste modellen hebben het formaat van 160 x 230 cm en kosten om precies te zijn €49,95. Laat jouw nieuwe vloerkleed gewoon thuisbezorgen, want ze zijn enkel online te verkrijgen. (En het bespaart een hoop gesjouw.) De leukste kleden kun je hieronder alvast bekijken:

Retro vloerkleed grijs

Je bent dit soort vloerkleden vast wel eens tegengekomen in de woonbladen; een moderne variant op het klassieke Oosterse tapijt. Deze versie van de Action is grijs van kleur en past daarom goed in zowel moderne, klassieke als industriële interieurs. Hij voelt ook nog eens heerlijk zacht aan.

grijs-vloerkleed-goedkoop
Action
Tip! Omdat vloerkleden dankzij hun heerlijk warme stof nog wel eens kunnen zorgen voor een drogere lucht, hebben we ook de beste luchtbevochtigers voor je verzameld!

Vloerkleed met ruit, in grijs of crème

Dit vloerkleed heeft een leuk ruitmotief en je kunt kiezen uit grijs of crème. Als je een grote kamer hebt, kun je ook beide modellen in dezelfde ruimte gebruiken. Doordat ze hetzelfde motief hebben creëer je eenheid, maar wordt het niet saai.

goedkoop-vloerkleed-action
Action
Niet op zoek naar een kleed voor op de vloer, maar juist voor op de tafel? We hebben ook de mooiste, en goedkoopste tafelkleden van de Action uitgelicht!

Galaxy vloerkleed, in drie verschillende kleuren

Als je houdt van hoogpolige kleden, dan zal dit vloerkleed zeker aan je eisen voldoen. Dit kleed is beschikbaar in drie kleuren: beige, antraciet en crème. Hoewel dit vloerkleed geen motief of print heeft, beschikt hij wel over een antislip laag. Het vloerkleed is bestand tegen vlekken en slijtage, en voelt heerlijk zacht aan. Het enige dat je nog moet bedenken, is of dit kleed beter in de woon- of slaapkamer past?

vloerkleed-zacht-interieur
Action
Hou jij van een warm interieur? Bekijk dan dit artikel vol met inspiratie! En hou je vloerkleden fris met deze diffuser van de Action.

Macramé geruit vloerkleed, in twee varianten

Dit Macramé vloerkleed is nog iets goedkoper (€39,95), maar heeft ook een wat kleiner formaat (150 x 200 cm). Het is gemaakt van een lichtere stof, waardoor hij erg geschikt is om aan de muur te hangen. Het is ook een leuk kleed voor in de kinderkamer of hal. Dit Action vloerkleed is beschikbaar in crème of crème met zwart.

goedkoop-vloerkleed-woonkamer
Action
Dit vloerkleed past, zoals je ziet op het voorbeeld, fantastisch bij een groene muur! Bekijk eens deze lijst met de mooiste groene muur kleuren.