Zolder inspiratie en ideeën

Maak jouw zolder look compleet

Woonruimte_zolder

Het lijkt een onmogelijke opgave: een zolder inrichten met een interieur dat jou vaker laat terugkomen dan weggaan. De zolder is namelijk een van onze meest ondergewaardeerde ruimtes. We verbouwen een zolder liever tot slaapkamer zonder dat we hier echt een andere oplossing voor durven te verzinnen. Dat terwijl de zolder, met het veelal hoge dak en overschot aan ruimte, de perfecte plek is om in te richten.

Jij kunt jouw zolderkamer inrichten op een manier waardoor je met liefde die extra trap omhoog neemt. Met de design inspiratie van MakeOver, ga jij jouw zolder inrichten in de stijl waar jij gelukkig van wordt. Ideeën over van alles van meubels, decoratie en accessoires. Geen idee is bij MakeOver te gek, en daar kan jij jouw inspiratie weer op baseren.

zolder opbergkast

zolder slaapbank

Neem een diepe duik in onze verzameling producten, ideeën en inspiratie voor op de zolder. Want met een leuke en comfortabele zolder voeg je extra leefruimte aan jouw woning toe!

Hoe jij jouw zolder aantrekkelijk kunt inrichten

zolder slaapbank

Of je nu van plan bent om je zolder in te richten als zolder slaapkamer of eenvoudige zolderkamer: de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze unieke ruimte kan bijzonder stijlvol ingericht worden, indien de juiste producten en ideeën gekozen worden. Door onvoldoende gebruik te maken van de beschikbare ruimte, kan de potentie van een zolder namelijk onbenut blijven. De zolder is een plek waar warmte en daglicht veelal niet aanwezig zijn. Al is er een kleine streep daglicht te bekennen, is het nog altijd niet te vergelijken met het licht van bijvoorbeeld een woon- of slaapkamer.

Door goede verlichting aan te brengen, veel met lichte kleuren te werken en warme design accessoires als kleedjes en decoratieve meubels toe te voegen, creëer je warmte op een plek waar dat anders onmogelijk zou lijken.

Bij MakeOver kan je binnen tientallen categorieën design inspiratie en producten voor op de zolder ontdekken, waaronder;