Kantoor inspiratie en ideeën

Maak jouw kantoor look compleet

kantoor meubilair

Zoek jij kantoormeubilair dat niet saai en oncomfortabel is? Goed. Want kantoormeubels zijn nog té vaak futloos, eentonig en vooral stijlloos. Tijd om daar verandering in te brengen. En wel met een flinke portie design inspiratie voor op het kantoor (of thuiskantoor).

kantoor bureaustoel

kantoor opbergen

Wij willen je graag kennis laten maken met een enorme diversiteit aan kantoormeubilair en accessoires. Van prachtige designstoelen voor in de wachtruimte tot uitdagende ontwerpen en ergonomische bureaustoelen. Als je echt op zoek bent naar design inspiratie, weet MakeOver precies wat je nodig hebt.

Van een ergonomische bureaustoel tot een hippe archiefkast

kantoor meubilair

Veel van wat we tegenwoordig in een kantoor zien, zou net zo goed 40 jaar eerder in een ander kantoor hebben gestaan. Het interieur van kantoren wordt bovengemiddeld vaak verwaarloosd. En dit heeft onbewust invloed op hoe fijn we het vinden om tussen deze inrichting te werken. Kantoor interieur waar je wél gelukkig van kunt worden, is (gelukkig) helemaal niet zo lastig samen te stellen. Binnen weinig tijd en zelfs met een relatief klein budget, kan het interieur volledig aangepast worden naar interieur van deze tijd.

Inspiratie waar je nog harder van gaat werken

Op het gebied van kantoor inrichting verdient een kantoor zoveel meer dan dat het tot op heden in ons land ontvangen heeft. Onze kantoormeubelen zien er oud en gedateerd uit. We richten ons kantoor simpelweg nooit zo leuk en aantrekkelijk in als dat we onze woonkamer zouden inrichten. Maar waarom eigenlijk niet?

Een groot deel hiervan ontstaat bij het gebrek van inspiratie. We willen niet geïnspireerd raken over ons kantoor interieur omdat we eigenlijk geen tijd willen stoppen in de herinrichting hiervan. Maar jij bent duidelijk anders. Je bent namelijk niet voor niets uitgekomen op MakeOver.nl, waar design inspiratie voor op kantoor en thuis centraal staat.

Hier begint jouw avontuur naar een nieuw, tijdloos en stijlvol interieur. Door onder andere de volgende categorieën door te lichten;