Thuiskantoor inspiratie en ideeën

Maak jouw thuiskantoor look compleet

thuiskantoor meubilair

Een eigen thuiskantoor: het is een luxe die in deze tijd absoluut niet meer overbodig is. Of je nu een zelfstandige ondernemer bent of jouw werkgever je steeds vaker thuis laat werken: een comfortabel thuiskantoor hoort bij deze tijd. Wanneer je besluit om thuis te werken, wil je namelijk wel een plaats waar je productief kunt werken.

Door slim meubelen en accessoires te combineren, kan jij een thuiskantoor inrichten waar je eigenlijk niet meer uit wilt gaan. Werken wordt een stuk leuker als je jouw eigen plek hebt gecreëerd. En dan te bedenken dat het plezier al bij het samenstellen van het interieur begint..

thuiskantoor bureau

thuiskantoor opbergen

Bij MakeOver ontdek je dé beste inspiratie op het gebied van een hip en effectief thuiskantoor. Een plek waar je graag werkt zonder dat dit als werken voelt.

Jouw thuiskantoor inrichten met de leukste meubels en accessoires

thuiskantoor bureau

Jouw thuiskantoor is namelijk nog een ruimte waar jij jouw design ideeën, met een vleugje van onze inspiratie, helemaal los kan laten gaan. Waarschijnlijk zal je iets minder opvallende meubels en accessoires aan deze werkruimte willen toevoegen. Maar aan de andere kant: jij bent hoofdzakelijk de gebruiker van dit thuiskantoor. Waarom zou je niet dat willen creëren waar jij het lekkerst in kunt werken? Durf daarom jouw thuiskantoor in te richten met de kantoormeubels en accessoires waar jij echt gelukkig van wordt. Zo ‘ga’ je iedere dag met een brede glimlach naar je werk!

Inspiratie waar je nog harder van gaat werken

Natuurlijk is het belangrijk dat jij jouw thuiskantoor inrichting baseert op het werk dat je van plan bent binnen het kantoor uit te voeren. Maar een beetje creatief zijn, kan bij het inrichten van een thuiskantoor absoluut geen kwaad.

We willen je niet al te lang van je werk houden. Maar we willen je nog graag onze inspiratiecategorieën laten zien waarmee je jouw thuiskantoor naar ‘the next level’ kunt tillen. Binnen deze categorieën ontdek je diverse prachtige design producten (waaronder meubels en accessoires) die perfect bij jouw nieuwe thuiskantoor passen!

  • Bureaus
  • Bureaustoelen (die ook nog eens goed voor je rug zijn)
  • Kantoor accessoires
  • Verlichting (je wilt wel kunnen lezen wat je schrijft)
  • Zit-sta bureaus (zitten is het nieuwe roken toch?)