Hal/gang inspiratie en ideeën

Maak jouw hal/gang look compleet

Woonruimte_hal gang

Je kunt een hal of gang op de leukste manieren inrichten. Van een unieke kapstok met een ruwe steigerhouten plank tot een schoenenkast waar jouw schoenen zich meteen thuisvoelen. Alleen om op deze leuke ideeën te komen, moet je ze natuurlijk nog wel even vinden. En daar helpt MakeOver jou graag bij.

Niets is zo leuk als een lange gang of hal waar je lekker creatief te werk kan gaan. Met duizenden mogelijkheden op het gebied van accessoires, hoeft jouw hal niet bang te zijn er niet mooi uit te zien.

hal/gang verlichting

hal/gang bankje

Praktisch gezien kan je bijzonder handig gebruik maken van een hal. En onze tips weten precies waar je moet zoeken.

hal/gang accessoires

Wanneer je over een wat langere en bredere half of gang beschikt, zijn het vaak vierkante meters waar je niet veel aan lijkt te hebben. Op het eerste gezicht tenminste. In werkelijkheid is deze ruimte designtechnisch ideaal om in te richten. Je hebt vrijwel altijd een leeg schilderij waar nog alle kleuren en combinaties gebruikt kunnen worden. Een droom van iedere liefhebber. Maar hoe kan jij slim gebruik maken van alle ruimte die je hebt? Heel simpel: door juist de ruimtes te gebruiken om spullen op te bergen. Van jassen, schoenen tot spullen die je dagelijks nodig hebt. Je loopt dagelijks door de hal heen, waardoor het de ideale plek is hier spullen op te bergen die je regelmatig gebruikt.

De meest gekozen producten om praktisch een hal in te richten, kunnen gaan van een eenvoudige schoenenkast tot een garderobekast of kapstok. Afhankelijk van hoe breed en lang de gang is, kan je extra meubels blijven toevoegen zolang de gang niet te vol wordt.

Je weet nu nog steeds niet welke meubels en accessoires het leukst in jouw gang zouden staan. Kies je voor een speciale woonstijl? Of wil je gewoon een handige kapstok of opbergkast vinden?

Wat je ook kiest, wij helpen je graag verder met het vinden van de perfecte meubels en accessoires voor jouw hal. Bijvoorbeeld in de volgende categorieën;