Tuin inspiratie en ideeën

Maak jouw tuin look compleet

Woonruimte_tuin

Ben jij druk in de weer met het inrichten van je tuin maar is inspiratie ver te vinden? Bij MakeOver weten we precies wat je nodig hebt. Wij nemen je mee langs de mooiste stijlen, producten en accessoires voor in de voor- of achtertuin. Geniet elke dag weer net wat meer van je tuin met de leukste design ideeën!

Een tuin ontwerpen met meubilair en accessoires is helaas niet zo makkelijk als een woon- of slaapkamer. Omdat een deel van dit meubilair het hele jaar door buiten zal staan, zullen we met meer zaken rekening moeten houden. Zoals je hortensia of een andere plant.

tuin tuinset

tuin tuin-accessoires

Natuurlijk mag dit jou niet beperken in de mogelijkheden. En als je onze tuin tips voor leuke meubels en accessoires bekijkt, valt het direct op dat van alles binnen het interieur mogelijk is.

Van de zomer tot de winter: een tuin ontwerpen voor het hele jaar

tuin tuin-accessoires

Vanaf het moment dat je klaar bent om een tuin in te richten, zal de paniek al kunnen ontstaan. Hoe kan je een tuin inrichten zonder dat je weet waar je naartoe wilt werken? Vooral bij het ontwerpen van een tuin blijkt dit een groot probleem te zijn. Ook omdat de vorm van de tuin veel invloed kan hebben op de mogelijkheden (bijvoorbeeld bij een rechthoekige tuin). Gelukkig bestaan voor iedere tuin meubels en decoraties waardoor ook design buitenshuis kan worden toegepast. Met zeer uiteenlopende combinaties van meubels en decoratieve accessoires, kan een eigen stijl gecreëerd worden die bij jouw tuin past.

De bovenstaande producten, waaronder onze top-10 lijstjes en design tips, helpen je om net dat stukje extra inspiratie te krijgen. Geen dure tuinarchitect maar wel jouw eigen visie en ideeën waarmee je de tuin hebt kunnen ontwerpen van jouw dromen!

Klaar om jouw tuin in te richten met jouw nieuwe inspiratie? Dan kan je bij MakeOver, onder andere, ongelofelijk leuke producten voor binnen en buiten ontdekken waaronder;

  • Accessoires (van bloempotten tot hangplanten)
  • Kleden en plaids
  • Kussens (voor banken en stoelen)
  • Loungeset
  • Tuinbanken- en stoelen
    en van jouw dromen!