De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

10x De hangstoel in het interieur

De hangstoel is zo populair, dat ‘ie niet mag ontbreken op onze website. Tijd dus om jullie meer tips, ideeen en inspiratie te geven voor een hangstoel in het interieur. Of een hangstoel op het balkon, in de tuin of in een vakantiehuisje. Een hangstoel kan overal!

Een hangstoel is een ideale stoel, omdat je deze stoel zoals de naam al zegt, kunt ophangen op elke willekeurige plek die jij maar wilt. Je zoekt dus gewoon een mooi plekje in huis, waar je ruimte hebt, en je hangt de hangstoel op!

Hangstoel-3

Bron: welke

Hangstoel-2

Bron: ideasgn

Hangstoel-1

Bron: vtwonen

hangstoel

Bron: vtwonen

Een hangstoel ophangen?

Waarom is de hangstoel zo populair op het moment? Het is natuurlijk een zeer opvallend item in het interieur omdat het hangt. Het is uniek en niet iedereen heeft zo’n mooie hangstoel. In het begin van deze populaire trend waren er vooral dure hangstoelen verkrijgbaar maar tegenwoordig kun je ook betaalbare modellen kopen.

Hangstoel-6

Bron: marie claire maison
Hangstoel-5
Bron: estmagazine
Hangstoel-4
Bron: eenig wonen

Waar hang je een hangstoel in het interieur?

De woonkamer is natuurlijk een van de favoriete ruimtes voor een hangstoel, maar wat dacht je van de tuin? De kinderkamer? De slaapkamer? Zorg ervoor dat de hangstoel lekker en comfortabel zit door er bijvoorbeeld een kussen of schapenvacht in te leggen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en materialen waardoor elke stoel wel in de bijpassende interieur stijl past.

Hangstoel-9

Bron: vtwonen
Hangstoel-8
Bron: pinterest
Hangstoel-7
Bron: blogspot

Veel leuke ideeen om te variëren met een hangstoel in het interieur. Veel verschillende ruimtes in het interieur zijn geschikt om in te richten met zo’n mooie hangende stoel. Kies bijvoorbeeld voor een mooie rotan stoel voor op het terras, voor in de woonkamer of voor in de kinderkamer. Een kunststof stoel in een felle kleur is bijvoorbeeld heel leuk voor in een kinderkamer. Lekker vrolijk en opvallend! Kortom, genoeg inspiratie voor de populaire hangstoel!

Hangt er al een hangstoel bij jou thuis?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?